igen och igen

Vaknade imorse av att hela min vänstra sida av huvudet blutade av smärta och att jag var hur varm som helst. Det finns helt klart bättre sätt att vakna på. Hade feber och mina bihåler kändes som om dom skulle sprängas och mina ögon ploppa ur ögongloberna.
Fick tid hos Dr. Vet du hur mycke det suger att vara myndig, man måste betal för att gå till dr. Helt kasst. Så var där och fick pencellin och om det inte går över om 10 dagar så ska jag dit och suga ur det onda.(?) Suck, får detta varje gång en gång på hösten och en gång på våren.
Annars så har jag och Malin svullat hema hos mig med glass, människan åt upp ett helt glasspaket. Duktigt! Hahaa!

Kollade på Ratatouille idag också, den var bra. Riktigt mysig barnfilm, me like. Sen har jag kollat på en massa bilder från förra sommaren, funtar på att klippa mig kort igen, eller?
image42
Hittade några bilder där jag och Stig gör väldigt lika miner, släkt drag.

image43

Sista orgenteringen i mitt liv.

Tack och hej, nästa grej. Jag är så trött på orgentering så jag spyr, finns det något värre? Jag tror inte det. Jag ska aldrig utsätta mig för det mer, det var sista gången i mitt liv.
Om du undrar varför allt detta tjat om orgentering så är det för att det var friluftsdag idag. Det var kallt och blött i skogen, men jag, Cilla och Eliza hittade hela 10 av 14 stycken kontroller. Det är det bästa jag fått i orgentering i hela mitt liv. Dessutom kom vi inte vilse, också rekord. :D Nu sitter jag och tittar på Johan Glans, han är så underbart rolig. Ge mig honom! X.x

Nu kommer det roligaste klippet med Johan Glans, jag är grym på att imitera just detta. Iaf slutet, nu Cicci kommer du att förstå. (Hoppas jag!)


Like it or not.

BK ool

Så, idag är det tisdag. Känns som hela veckan kryper fram. Vill ha fredag. Ska till pappsen igen, ska på ölbowling med bror och Mikaela och sen ska vi på krogen. Hoppas bara jag får mina pengar på fedag. Någon som vet när vi får Csn?

Annars idag så har jag varit med aktivt på idrotten. Spelade spökboll och sen gymmade vi lite. Sen när den var slut drog jag, Cilla, Sara och Emelie på BK. Satt och pratade strunt mest och hade allmänt mysigt. Sen sjöng jag och Sara lite julsånger på näringslära och lagade den godaste maten vi har ätit där någonsin. :D Och Fredrik kom till skolan idag, mitt mobboffer. Vad vi har saknat dig, även om vi glömde dig lite där ett tag idag, så får du skylla dig själv.


Cillen - ENJOY

Heffaklump

Lördagen: Jag och Emelie kom hem säkert från Kent, som var helskojigt. Sov, sen så åkte vi hem till Emelie och kollade på en massa Disneyfilmer. :D Sen kom Alex och hämtade oss och sen hämtade vi upp hans kompis Marcus så åkte vi på bilträff i Barkaby. Hur niceiga bilar som helst. Önskar att man börjat med körkortet nu... Sen käkade vi på Max och åkte runt lite.

Söndagen: Jag var ganska slut efter fredagen fortfarande så jag tog igen mig hela dagen och bara myspyset med mamma och Ubbe. Kollade på några skräckisar som jag inte fattade något av. Sen så avslutade jag kvällen med att somna till Puhs film om Heffaklumpen.

Måndag: Så idag har jag varit i skolan. Vart en ganska skön dag. Och ganska intensiv. Jag, Cillen och Fia åkte hem till Cilla för hon hade glömt sina idrottskläder hon skulle ha till Styrketräningen, så då åkte vi på lite äventyr i Väsby. Så mitt älskade Sjukyrkoberget idag. Har inte varit där sen pappa flyttade därifrån. Såg mitt hus, min flaggstång. Jag ska flytta dit när jag blir stor, älskar det huset.

Sen kollade jag och EmelieHeffaklumpen, kom knappt ihåg något, eftersom jag somnade. Ska snart och handla med mamma och Ubbe. Lyssnar på skönaste Austin Power låten!


ENJOY


hos kent

Är hos kent nu, ska vänta på Emlie. Har haft en helskön kväll ikväll. Emlie, Oskar, Kent (så klart), Matrin, Madde, Lina, Nicke och Matte. Hur kul som helst. Snart så ska vi åka hem till mig och sova. Väntar på att Adde ska komma och hämta oss. :) Kommer lite bilder imorgon. (Hoppas jag iaf.) image41
Hittade denna bild på Kentsa dator. :D Puss, ha de gött. Love to the peoole! Nykterhet till alla. XD

"Anita, darling!" -Cruella De Ville

Idag har vi tagit klassfoto och enskilt foto. Var verkligen kaos, ingen var seriös och alla skrattade nonstop, cissi vägra kolla in i kameran. Men blev helt okey i slut ändan, jag blev iaf nöjd. Och på enskilda var jag först. :D Blixten, det är jag, eller inte. Annars i skolan har jag och Cillen tjockat oss och Cicci med på ett litet hörn.


Har varit och kollat in lite nya filmer som Disney ska komma ut med. :D Nästa år i maj kommer Narnia: Prins Caspian ut! Och året därpå kommer Narnia: Och skeppet Gryningen, kan knappt vänta. Sen ska det komma ut en massa andra coola filmer. Längtar till max. Blivit mycke Disney idag, jag och Sara satt och funderade vilka alla i klassen i Disneysfilmer. Och sen så pratade vi om vilken Disney Prinsessa vi helst skulle vilja va, Sara ville helst vara Belle och jag Ariel. ^^

image38


Annars har jag kollat på The Goonies, igen. :D Såg den igår kväll med. Sean Austin, han som spelar Sam i Sagan Om Ringen är huvudpersonen i den. Och han var hur gullig som helst när han var liten. Myspys, sen har jag pratat med Karin lite med, var sjukt länge sen. Bestämde oss för att ses någon dag. När nu det blir. Sen fick min mamma ett cpryck och börja skrika på mig (mindre roligt) för att jag inte hjälper till här hemma. Så nu har jag städat toaletterna, yuck.


spela så det svänger

Är så sugen på en gitarr nu så det nästan gör ont i fingrarna. Sen när jag lyssnar på The Kooks så blir det knappast bättre. Jag vill så gärna ha en och sen ska jag sluta gå i skolan och bara försöka lära mig, sen när jag har lärt mig ska jag leva trubadurliv. Okey, kanske inte för att dom dricker oftast ihjäl sig. Annars så får jag skära av mina stämband och min fingrar och stoppa dom i en burk. För det är musik jag vill hålla på med efter skolan. Jag vill göra musik, sjunga den. Ge mig den!

Annars idag så har jag sovit hela dagen. Vaknade inte ens av klockan imorse så jag missade skolan. Nuzze skickade sms och sa att vi ska ha skolfoto imorgon, kul. Jag som ser ut som en kratta för tillfället och mår ganska dåligt över det mesta. Sen som på grädden på moset ska jag sitta brevid Jacob på lektionerna. Det blir visst inte bättre än så här. Fick kräkkänsla när jag läste det....
Lite glada nyheter är att tydligen så ska Fille och jag bli grannar igen. Har saknat honom lite faktist. Hade så roligt när vi bode på Vallvägen. Sen så har jag lyssnat på Lars Winnerbäck och hans låt Ingens Frö. Jag gråter varje gång jag hör den, det är min låt och mig han sjunger om.

Har en riktig ledsendag. Tur att jag inte var i skolan idag, skulle man väl gråtit på lektionen eller nått. Vilket jag inte vill. Känns som en sån där lite trist jag-hatar-mig-själv-blogg just nu. :S


Nej, nu får jag rycka upp mig, se allt från den andra sidan (Brightside eller rightside?). Gillar att fler börjar kolla hit.
Eller har andra bara kollat flera gånger? Vilket fall, blir jag glad. :)
Har lyssnat på lite av min fawis på youtube, David Chio. En riktigt duktig musiker.
Han känns inte på klistrad, kör sina texter och skiter i resten. Love his style!



Min fawolåt av honom --^

Skansen och björnrejunion.

Skulle ju fixa matsäck igår, ja det gick ju åt piparn. Så imorse fick jag gå till Ica och handla min matsäck, fast sen hade dom inte Brännhults Hallon så jag fick ta en sväng till Coop också. Var lagom nöjd. Sen hem och byta kläder, hitta hatten som gömt sig. Sen bar det av till tåget, gick faktist till station för en gångs skulle.
Sen väl på skansen tiggde jag och Cillen ihop pengar till en bulle av folket i klassen. XD Såg en jätte tuff hatt i en av bodarna där, men den var inte till salu. :( Sen käkade jag, Sara, Cillen och Emelie lunch med en 2:a tror jag. Var helskojigt. Måste göras om. Sen Fick alla gå hem så då blev bara jag och Emlie kvar så vi kollade på djuren. Då fick jag se min underbara björn jag har som msnbild. He who pleases himself. Sen letade jag efter en ny Pannkaka till Sylt. (Köpt en leksaks ödla förra sommaren och Mikaelas hette Sylt och min Pannkaka)och åkte sen och mötte Oskar inne i staden. Gick vilse, för dom hängde bara efter mig, fast vi kom hem tillslut.
  Sen var vi hemma hos Oskar en stund och kollade på tuben, sen drog vi till Kent. Han har en massa kattungar hemma hos sig som är hur gulliga som helst! X.x Sen skulle han spela gitarr på muskskolan så vi lånade några filmer och gick.
  Jag och Emelie gick hem till henne och lagade middag, blev gott. Mätta och belåtna så började vi kolla på "Bewitched" kom direkt att tänka på Mickan. :D I Jönköping, alltid hon och göra näsgrejen. Sen kom Oskar i mitten av filmen. Hann kolla på alla filmer innan jag drog hem, Micke och Molle, Peter Pan och Bewitched.

Hittade lite bilder från festen i lördags som jag tänkte skulle läggas upp. :)

Cicci, kolla upp någon rolig sida jag kan kolla på och göra. Haha, försök att slå mitt Lets Dance rekord på blipp.se är urgrym. It's a dare!

suck..

Jo, det där att jag tänkte vara duktig och göra min egna sallad. Det gick åt helvete, den smakade inte lika gott som jag ville. Så nu kör vi på att köpa något imorgon. Suck, blir så trött när allt bara skiter sig. Har ont i huvet nu också, nu ska jag bli lite gladare och kolla på Rhapsody in rock. Sarah Dawn Finer är med, hon rä så grym på att sjunga. Sen gillar jag att hon inte är tenor. XD 
Nej, nu ska jag bestämma med Jocke om våran pannkaksmiddag.


Är så nöjd med skorna, vill ha dom! Julklapp kanske? XD

Mitt namn är Fröken Spara.

Är så otroligt nöjd med att jag inte är en sådan person om kan inpulsshoppa upp hela CSN-bidraget. Är verkligen som hon tjejen Spara i KP. haha, känns lite töntigt med det är så. Oftas är det ju så att jag har alldeles för udda klädsmak så att det alrig finns typ något jag vill ha, eller så är jag bara naturligt snål mot mig själv. :)
  Roligt att jag satt med balkongdörren öppen, som alltid. Så hör jag barnen på gården snacka om hur mycket dom vägde. Då hör man:
Nr 1 - Jag väger 20 kg.
Nr 2 - Jag med.
Nr 1 - Nej, det gör du ju inte alls! Du väger ju minst 40.
Nr 2 - Nej, jag svär! Jag väger 20.
Nr 1 - Haha! Har din mamma sagt det eller?

Det fick mig att tänka lite. Nr 1 var lite lik mig när jag var liten. Fast jag hakade inte på Cicci så. Utan det var mer att hon inte skulle ha samma saker som jag. Jag skulle vara störst, bäst och vakrast. Sen 20 kg, hur länge sen var inte det sen man väge så lite. Känns så lång lång borta. Haha, skulle väl behöva gå ner 20, men att väga det! Gahh!

Annars idag har jag varit hos Cillas mormor och morfars lägenhet. Jag, Cillen och Fia gick dit på vår nästan 3 timmars håltimme. Käkade bulle, sen bestämmde vi oss för att käka makaroner. Kunde det ha gått på något annat sätt än katastrof? Nej, jag tror inte det iaf. :D Sen skulle jag sila av vattnet till makaronerna, tror ni inte att jag råkar tappa hälften av makaronerna i slasken. -Så typiskt dig! var det första man fick höra av Cilla.. Tänkte lite på Oskar då som har klagat på min klumpighet sen i fredags.
   Och nu sitter jag här, bunkrad vid bärbara och kollar recept på Tastline.com till pastasallad. :D Ska nämligen till Skansen imorgon med klassen och tänkte vara duktig och göra min egna sallad. Och självklart blir det Brännhults Hallon!!

Juste Cicci, kollade in converse.com och gjorde mina egna. Detta blev min design.

Klumpig och glömsk...

Idag har vi varit och hälsat på min moster och hennes familj, det var myspys. Bestämmde med Ica att vi ska åka till stan i veckan, troligen imorgon. :D Sen åkte vi och lämnade Rikard på centralen. Känns lite tomt nu och rummet är en stor röra. Vilket mitt rum oftast är men nu är det ännu värre. Får väl städa lite inna jag går och lägger mig.

Jag är väldigt klumpig, som i fredags så slog jag ju i hakan, två gånger. Den gör inte ont lägre om det var någon som undrade. Brukar ofta rammla i trappor. Stuckat foten två gånger den senaste månaden. Ja, listan blir lång men orkar inte skriva ner allt. Sen glömde jag Ciccis lösenord till hennes bloggis så jag kunde inte kolla in den. Vilket var hemskt för det är helt klart min fawo. :D

Annars så har jag och Persi haft en lååång konversation på MSN om tatueringar vi vill göra. Inatt drömde jag om att jag hade två karpar i varsin sida av svanken. Är otroligt sugen på det nu. Och eftersom jag inte vet vart jag ska ha min triforce så blir det nog karparna först. Sen tänkte jag att man kanske skulle ha drakar istället, bara för jag är ett sånt fantasyfreak. Och om det skulle bli så skulle jag vilja ha några som såg ut som dom här.


gammla vänner, nya människor

Det är skönt att folk kan fönändras, dock kan det ibland innebära problem. Men hur skulle det se ut om folk inte gjorde det, det är helt okey för mig om folk gör det, för vänskapen har man oftast kvar iaf. 

  Spelade bowling igår med en massa gammal folk från min klass i Grimsta, så underbart sköna dom är. :) Är glad att jag umgås med er. Och sen Emelie och dom andra är inte dumma dom heller. Bror var med, själv förlorade jag hela grejen, men det var jag lite inställd på, för jag är knappast bra på bowling. Men det var roligt och det var därför jag spelade. Gjorde illa mig på hakan för att jag slog klotet där på... 2 ggr. Lite öm idag.
  Sen idag åkte jag, Lollo och Rikard med Pernilla till centrum, handlade en superfin klänning på Gina. Efter det käkade vi på BK och sen drog vi hem till Persi och träffade Matte. Myspyse i deras underbara soffor, sen vid halv 5 drog jag och Sara till Nuzze för att vi skulle fixa för Verres överaskningsfest. Blev hel lyckat. Hade det super och hon blev glad för presenten. Köpte en Asti. ^^ Sen nu är jag hemma och slappar, Verre smart som hon är, försökte ställa sin ölburk på en lutandes planka på tåget. Vilket resulterade med att hon blev blöt och vi tvunga att byta plats. Sen Fick jag sällis på bussen med av Vicky och Angelica och hennes misse. Malin ringde lite senare och undrade om jag ville ha henne katt, men tackade nej till asiatmissen. (Så ful!)

Hittade en tatuering Malin skickade för ett tag sen. Måste tagit lång tid att gör den, skulle oförsig va snyggare med färg. :)

Att propå det jag skrev i början så började jag skriva med en grabb som jag inte pratat med på 2 år. Vilket är sjukt för att jag nog lite förälskad i honom, men beronde på omständigheterna så funkade inte allt så allt sumpades bort av båda. Vilket jag ångrar otroligt.. Ska nog ta upp kontakten på riktigt, saknat honom väldigt mkt. Kunde prata om allt.

besluts ångest

Är påväg och bli riktigt dunderförkyld känndes det som idag. Fast det börjar kännas bättre. :S Konstigt? Ja det tycker jag med faktist. Fast har tagit C-vitamin brustablett, snart kommer en andra och gör den första sällskap. Jag ska vara frisk i helgen.
Funderar på att köpa ett par nya vans, mina har hål lite här och var och är allmänt slitna. Kanske ska designa ett par egna och önska mig dom i julklapp? Julklappar föresten, fur ska man ha råd när man inte har jobb eller något, känns hoopplöst på den fronten nu.

Föresten så har jag kommit på efterkälken gällande tvspel faktist, borde rycka upp mig. Ska nog önska mig ett Wii i julklapp också. Känns som om önskelistan blir kort med dyr..
  En sak jag tänkte hur tom bloggen blev i sista inlägget då det inte fanns en bild.

Nej, nu ska jag dricka upp C-vitaminen och joina mammsen i soffan och kolla film. Krya på mig. :D

Ska börja lägga undan pengar så jag kan ha råd med min tatuering. ^^ Lycka till.


knäpp i roten

Nu har jag slagit mig ner i våran hall, varför? Jo för våran roter har bestämt sig för att inte fungera. Och ända stället med ett internet uttag är just här i hallen. Min rumpa börjar domna och ryggen mår ju inte speciellt bra heller, men jag bara måste få sitta liiite till. :)

Har varit så duktigt att jag gjorde mina läxor redan i måndags, jag som alltid har gjort dom i sista minuten. Ska sattsa hårt på skolan i år. Sen har jag lånat den andra Harry Potter boken, är halv vägs igenom den. :D
Imorgon ska jag till stan och träffa Erica, min kusin. Kolla fowobutiken, ska kolla stickat och ny hatt SKA jag köpa.
Sen på fredag så ska min bror komma upp hit. :D Då ska vi käka gott hela tiden, kasnke ska baka nått? Sen blir det bowling med Emelie och co.
Lördag är också uppbokat med planer jag inte kan ge ut här, men senare i helgen ska ni få veta. ;) Bror ska på Carl Cox, önskar att man kunde gå med det är 20 år gräns. Vad tjänar det till att vara 18 när det mesta jag vill göra är 2 års väntetid på för mig.

Satt och disskuterade snö idag, och julgrans pynt igår. Det märks att snart är det jul. Kan knappt vänta, har börjat spana in gitarrer jag vill ha. Ska lära mig själv, kommer nog gå fin fint. Har lärt mig spela på pianot själv och gitarr är nog lite lättare, kan sitta i sängen med den och pilla lite, medans ett piano är det inte lika lätt. Har dock fått en keyboard för det, emn har trättnat på den. Det är för små tangenter så jag hoppar.
Annars så har min syster smittat mig med sin förkylning, som jag hade först. Vi delar med oss i våran familj... Sen hade tydligen Cicci efterlyst mig, för att få svar på en Astrid Lindgren fråga. Jag älskar Astrid Lindgren om du inte visst, och kan det mesta om hennes karaktärer genom tiderna sirru. Vi kom överens om att jag är nog den som kan mest om henne i hela Väsby. Men frågan är ju om det är något man skryter med? :P
Sen har Malin och Angelica skaffat kattungar. Hur gulliga som helst, Lasse och White Cleff Jean (eller hur det nu stavas). Lasse är kines och Malin blir lite ledsen när man säger det, för det är hennes katt. Haha.

x2000

Idag ska jag åka till min pappa. :) Längtar så mycket, ska paka lite snabbt snart sen åker jag och min lilla syster in till stan och tar x2000 till Jönköping. Älskar att åka tåget, skönaste folket brukar vara där. Hoppas bara att det inte är någon surtant. Det har hänt ett par gånger att det finns sånna. Ganska kul när man ser tillbaks, men när man väl sitter där är det inte speciellt roligt.

Idag har jag vart i skolan (klappar mig själv på huvudet) och jag köpte en glass till Cilla. Mycket uppskattat såg det ut som. Har stört mig mer än någonsin på en viss människa i klassen och jag är knappast den ända. Vi tjejer satt och disskuterade henne. Hon har dubbelmoral i allt, vad hon än säger eller gör. Vilket gör att jag stör mig otroligt mycket på det. Sen har vi fått våran första läxa. Ska läsa om Alexander den store, ska göra den på tåget om det inte blir så att jag lyssnar på klassiskmusik och läser bok. Dom har 3 stycken radiokanaler på tåget så om man vill lyssna är det barra att plugga in hörlurarna. Åhh! Då ska jag ha med mig mina Skullcandy och myspysa. 

 Asså kan människor sluta att ha så snygga skor, jag skäms över mina skruttiga gammla vans, som ioförsig är de dom skönaste skor jag har/haft någonsin. Men skäms över dom. Orkar inte hålla på och byta hela tiden, alla mina ligger i en hög i en garderob inslänga. Och på morgonen hinner jag inte leta runt i röran, kanske skulle fixa någon sorts skohylla i mitt rum?

Annars så var jag i Kista igår med Pernilla. Fick reda på att jag och hon ska sjunga "Du är allt" med Shirley Clamp och Sonja Alden på hennes systers bröllop (min kusin) så det blir nog jätte bra. :D Är ett bra tag dit så jag hinner öva. Jag hatar att varje gång jag bestämmer mig för att leta efter en grej, som en stickad tröja. SÅ blir det oftast så att man kommer hem med en massa saker, förutom just det man behövde. :) Ett välkänt fenomen enligt flera andra i klassen. Fast igår hittade jga ingenting. Ska leta i Jönköping efter en stickadtröja och en ny hatt. :D
                
                                    Någon som vet någon fin och kan tipsa?
Gillar den är från Acne.

grå himmel och en dum stege.

Har fått ont i halsen, skoj. Ska till docktorn snart och kolla upp vad det är. Känns inte som om det skulle vara något speciellt men bäst att vara på den säkra sidan. Vill inte bli sjuk nu när vi snart ska till min pappa. Har inte träffat han på mer än 1 ½ månad. Det är så det gör ont ibland för att man saknar honom så mycket, fast tror inte att någon tror det. För det är jag i min familj som är det "tuffa". Tror det är för att jag inte orkar visa att jag är ledsen, det blir iaf inte bättre av att jag gråter. Känns mycket bättre att vara hon som alltid ler, något som jag trivs väldigt mycket med. :)
 
Ska åka till honom på fredag, längtar jätte mycket, ska äta middag med min bror då och sen ska vi kanske gå på bio, beror på om det finns något bra alla vill se. Sen ska vi köpa en ny mobil till mig, för min har pajat så nu går jag runt med en ful och gammal Simens. Sen ska det bli skönt att vi åker x2000 dit, annars hade det blivit 5 timmars bussfärd. Hatar verkligen det, Lollo klagar och alla gammla har med sig mackor som luktar dass. Haha.
Vätternstanden, ligger 50 meter från våran lägenhet. Så niice!

Annars så måste jag intervjuva Lollo för en grej till skolan. Och igår träffade jag min lilla mongoklass. Dom är så sköna. Älskar smset jag fick av Nuzze - "Det är en magisk cptruck!" För dom som inte vet vad en cptruck är det en permobil. Fick kolla upp det på google nu. Jag har alltid sagt cptruck, eller iaf tror jag det. Kommer aldrig ihåg vad det heter igentligen.
Sen var mamma, Lollo, Ubbe och jag på centrum igår. Lollo kom hem med 4 kassar kläder. Själv fick jag en ursnygg jacka från Vila som jag köpte på Salt. En grå hur snygg som helst. Försökte hitta en bild men den ända som fanns var på deras hemsida, första bilden som kommer upp. http://www.vila.dk Den heter Wolf Coat och är suuupersnygg! Sen på H&M hittade jag är urgullighatt. Ska nog köpa den, får se. Kanske köper en hatt i Jönköping, ska kolla där iaf.
Lyssnade på tuffaste bandet jag hört på länge, (svenska asså) Joddla med Siv. Hur ägande texter som helst. Påminner lite om Björn Rosenström. Gryma var dom iaf.

Bara för att på minna dig så är det 108 dagar kvar till julafton. Jippie!

fever in the morning..

Vaknade idag och hade feber, det är så typiskt. När man är taggad på skolan, ja då är det självklart att man blir sjuk. Har inte gjort ett enda dugg idag, känner mig helt nere. Har inte träffat mitt muminkex idag, hur ska jag klara mig? : )
    Har fortsatt mitt Studio Ghibli tittande idag, såg Princess Mononoke och The Grave of the Fireflies. Den första var faktist bra, fast såg den på englska, det drar ner ganska mycket på filmen måste jag säga. Den andra vara bara sorglig, jag grät tillochmed. Har inte gjort det på ett tag till en film, men det tog aldrig slut. Alla dog bara hela tiden och var elaka mot huvudpersonerna. Det hemska är ju att det säkert var många barn som hade det så under kriget i Japan.
Älskar Ghiblis logga, monstret (fast han ser lite grann ut som en kanin) är faktist Totoru och sen på hans huvud är hans lilla kompis. Totoru betyder troll och kommer ifrån filmen My neighbor Totoru. Som jag såg igår, om du inte visste..
image20
Annars idag har jag sysselsatt mig med att läsa i min Harry Potterbokengelska. Den är såå mycket bättre på engelska än på svenska. Trodde faktsist inte att det skulle göra så stor skillnad, men det gör det. Fast jag har ju nojja på böcker och tycker att allt ska vara orginal. Och böckerna ÄR alltid bättre än filmerna. Hoppas att min enelska blir bättre om jag börjar läsa mer. Sjuka var att i sommras läset jag mycket engelska och då börjar man tänka och drömma på engelska. Hehe, det är ganska roligt, men lustigt. Hade lite svårt i början att första vad Hagrid menade när han sa ter men kom snart underfund med att de betydde to.

snyggve med ett J

Så då är det måndag igen, skönt att dom inte kommer bli så tidiga detta år. :) Väldigt nöjd över det, annars så flyter mitt liv på med ganska bra fart för tillfälligt.
  Ska sjunga lite i studion nu i höst för Rikard och resten av gänget (The Didos) vi ska sjunga på en lite tillställning, det ska bli riktigt roligt. Jag får välja vilka låtar jag vill. Älskar dom grabbarna alltså, funtar på att ta Yesterday med Beatles, stämman jag har kommit på låter ju så najs.

   Annars i helgen har det varit fullt upp, i fredags så åkte jag hem till Hazel med Roxy och Malin, där träffade vi 2 kompisar till dom så festde vi hemma hos Hazel. Helskön kväll bara det att jag trampade snett 2 gånger så jag hade riktigt ont i foten på lördagen. Senare så fick jag höra att både Roxy och Malin hade rammlat under kvällen och alla 3 hade hyfast ont i foten.

Ja, sen på Lördagen så drog jag och Niclas till Bryggeriet live. Fast jag drog tidigt och bowlade med Roxy och folket från dagen innan och Peter, som hänkade när vi var i Åre i Januari. (Kanske blir Åre vid nyår.) Riktigt schysst grabb, så vi drack lite bärs och spelade på. Det blev en riktigt skön kväll. Hazel vann, och jag kom 2:a bland tjejerna och 5:a sammlanlagt. Vi var 4 tjejer & 4 killar för dom som inte fattade.

Annars idag har jag gått upp tidigt fast vi inte hade en ända lektion idag. Det sög, våran skola är inte den bästa på att dela ut information till eleverna. *suck* Men annars har den varit helt okey. Har laddat ner en massa filmer från Studio Ghibli, såg på Min granne Totoru som var helbra. För dom som inte vet något om Studio Ghibli eller som inte känner igen namnet så är det dom som producerat Spirited Away och De levande slottet. En av dom bästa animefilmerna jag sett, någonsin!
Haha, sen gjorde jag och Oskar ett test för att kolla "Vilken dildo är du?"  Så fult, funtar på att köpa några nya massgeoljor, höll ju på förut att massera polare. Vi får se hur det blir med det. :)

RSS 2.0