Tandis #2

Har har halva lovet gått förbi och idag ska jag snart till tandis igen. Sen ska jag hem och paka, ska till Jönköping idag. Kul jul. :D Så nu ska jag börja packa lite och sen bär det av igen.

Var inne på tuben och då kommer Greklands eruovisionlåt. Den är riktigt grym. Jag gillar den, en äkte danslåt.

MY SECTRET COMBINATION

Tandis #1

Nu måste jag skynda mig, ska till tandläkaren klockan 2, tog längre tid att färdigställa Holland uppsatsen. Så nu hoppas jag ni läser mina kära vänner. Nu ska jag hoppa in i duschen, får åter komma senare vad som hände igår på min fdelsedag.

Haha, glömde skriva i uppsatsen att så här snygg var jag efter att vi byt om på en toa i Puttgarden och bytt kläder. Vackert va?

Så, orkade inte göra ett nytt inlägg så fortsätter helt enkelt på det gammla... Har nu varit hos tandläkaren, jag har börjat utveckla en fobi för tandis nu på gammla dagar, speciellt nu när jag måste dit imorgon med. Men allt gick ju så klart hur bra som helst. Känns hur lustigt som helst att vara bedövad, och halva min näsa är det med, så det äknns som om man är förkyld och inte kan andas ur den. Ganska lustig känsla och sen att det känns som om  man har världens fläskäpp dessutom gör det inte lättare. : )
      Gick och lämnade mitt skärp jag fick av Lollo igår men som var för stort så nu har jag bytt, blev inte ett likadant. Så fick betala mellan skillanden på 20 spänn, livet är hårt.

Haha, nej men om man skulle ta och ringa Mikaela. Pratade om att jag skulle komma ner i helgen och jag är helt såld på iden. Dock kan jag inte bo hos min pappa så får se om jag kan sova hos henne eller om jag kan bo hos Rikard.

Och tack alla som ringde igår, det värmde mitt lilla hjärta in till själen.

Holland

Så jag åkte in till staden lite tidigare för att utifall tågen skulle vara försenade skulle ag hinna med den iaf. Och vilken tur, för där går jag runt på treminalen och hittar ingen bull till Holland. Då ringer Mikaela och vi guidar mig lite granna och tillslut hittar jag min buss till Trance Energy.

När jag väl sitter på bussen så är jag ganska nöjd, fast då börjar mitt humör svänga som den värsta av mensbarnen. Först supertaggad, sen trött, sen taggad igen.. ja så höll det på ett väldigt bra tag, sov dock lite där emellan åt. Och sen mitt i allt så blev jag ledsen för min mp3 bestämde sig för att ha alla ledsena låtar på ett och samma ställe. Sen att folket back i bussen väcker en med att bröla, jag tror allt att det var deras parningsrop på oss tjejer.

Sen 4 och halv timme senare hoppar Mikaela på och då taggar vi till så otroligt. Vi var dock lite oroliga för om färjorna skulle gå, då det var otroligt blåsigt i södra Svergie. Men när vi väl kom till färjan så gick det bra, dom gjorde om så vi fick ligga ner i bussen. VI kom på att om vi skulle behöva operera mig så fanns lamporna och ja, sen började vår torra humör komma upp till ytan då vi började bli trötta.



Senare på lördags morgonen så stannar vi i tyskland och då säger busschaffören att här kan vi köpa frulle och att det finns Donken! Jag och Mikaela rusar ur bussen och börjar leta, emn då har han ljugit för oss, så det blir ingen mat för oss, det var så skabbig mat på resturangen så vi bestämde oss för att gå till macken som fanns där och inhandla vår frukost. Det blev en burk Pringels (sourcreme and onion för dom som ville veta) och en dubbel snickers och en cola. Sen satt vi ute och det var riktigt vart så vi och några grabbar satt i solen och bara njöt. Då var man nöjd. Sen åkte bussen vidare mot Utrecht - Holland.

Vi kom väl fram vid 3 tiden och vi hade bestämt att vi skulle träffa några kompisar som hade ett hotellrum som låg 5-10 minuter från där vi stannade med bussen. Innan vi gick blev det dags för grupp foto, vår buss (stockholms bussen) och Oslobussen. Sen gav vi oss av för att leta reda på hotellet, vi bad till och med Andreas (min bror och han har gjort musik tillsammans) att peka ut vart det låg. Men tror ni inte att vi går vilse iaf. Jo, vi börjar följa stömmen av människor och hamnar på helt fel ställe.

Men vi hittar rätt sen och är glada och nöjda, om inte jätte hungriga. Vi hade faktist inte ätit något riktigt på mer än 24 timmar. Så går vi upp och lämnar grejerna på Alexs, Brännans och Emmas hotellrum. Sen går vi ut på stan och kollar runt lite och sen går vi och käkar på en jätte god grekisresurang. Jag och Rex åt sovlaki och giros och det var super gott.

Sen drog vi till hotellet igen och började göra oss i ordning och började föra lite. Ja, jag och Mickan gjorde inte det, vi var nöjd med oss som vi var, jag tog bara en öl.




Sen drog vi till Poema, där förfesten för dom som åkte bussarna eller alla från Tranceclubber.com, det var mysigt. Men dock inget drag så vi tog 2 cider dansade lite och hälsade på lite folk, "minglade" (haha!) och sen tyckte vi att vi hade hört/sett lagom så vi drog till hotellrummet igen.




Nu var det dags att ge sig av till Trance Energy och vi bestämde oss för att lämna kvar allt förutom pengar och pass. Och sa att om vi skulle komma bort från varandra så skulle vi mötas vid stationen vid 7 då festen slutade och en timme senare skulle vår buss ge sig av igen.
Vi kom dit och när väl Ferry Corsten började spela, det var som, jag kan inte riktigt beskriva det. Fick gåshud och började gråta.

Vi dansade i 8 timmar i sträck och det vart helt underbart. Folk hade filmat oss när vi dansade med sina mobiler, och ja, det verkade ganska konstigt. Men var ganska glada över uppmärksamheten.
Vid 5 tappar vi bort gänget vi var med och bestämmer oss för att gå och vila fötterna. Käkade lite fruksallad, ja, dom resterande 2 timmarna slappade vi då var var nära på att däcka, så trötta var vi. Och så letade vi efter dom vi hade kommit dit med men utan lycka.

Nu var klockan äntligen 7 och vi går ut, men vi går ut ur helt fel utgång och plötsligt är vi vilse. Vi står i en korsning och det stannar en bil och 4 grabbar börjar skrika, vissla och ja, dom trodde i var horer. Jag lackade ganska grovt och dom körde iväg.

Vi hittade tillbacks stationen och står där. Nu märker man ganska väl kulturskillanden, alla holländare (männen) tror att vi är horer och visslar, engelskmännen komenterar våra coola kläder och svenskarna (citat: "Åh, dom fryser nog.") är omtänksamma och tror inget snusk om oss.
Snart så kommer någon grabb fram till mig och undrar om vi inte ska bort en stund, jag säger nej och blir arg, då frågar han om inte Mikaela vill det, men vi lyckas skrämma bort honom också.

Nu har vi stått här ett väldigt bra tag och fryser som en frusen torskfile. Och nu frågar vi hur mycker klockan är, jo 07.45! Vi kutar till bussen och förklara läget för dom och vi får ultimatumet: Stanna här och åka hem, eller stanna i Holland och fixa hem er själva. Vi säger att vi kommer straxs tilbacks och springer till hotellet. Och i
lobbyn sitter Emma, hon har suttit där och väntat på oss. Vi springer upp och hämtar våra saker och gissa vad vi ser när vi öppnar dörren till hotellrummet! Jo, grabbarna ligger och sover, nu vill jag lova att vi var inte var glada (blir så jävla arg jag bara tänker på det).  Vi kommer till bussen iaf 07.57 och hinner lägga oss på bussen, men folketpå bussen värgade sig att maka på sig så vi knappt fick någon plats, så vi fick ligga med knäna i magen som en köttbulle. Vi ligger brevid riktigt trevliga människor, Mika och Kisse från Jönköping, inga vi pratat med innan. Och får prata av oss och lägger oss i våra svettiga festkläder och sminket medans alla ligger i sina sköna mjukisbrallor.

När vi vaknar sen så är vi på bättre humör och skratta nu åt det mesta förutom sveket från Alex och Brännan. Och nu bygger dom om bussen så vi får sittplatser igen. Och nu sitter vi brevid Mika och hans kompis Jonny, och deras kompis Tommy tror jag han hette. Mycket trevliga grabbar, vi blev snabbt kompisar och vi umgås tills Mikaela och grabbarna lämnar i Jönköping och jag fortsätter till Stockholm. Här somnar jag och sover tills vi är framme vid Centralen.

Hoppar på nattbussen 10 över 4 och är hemma 5.00. Och somnade snabbt väl hemma. Så detta mina vänner är min resa till Holland.

I'm home!

Är hemma igen, känns väldigt bra. Är visserlige trött men inte lika trött som jag skulle kunna ha varit. Ska skriva en sammanfattning av helgen, men just nu är prio ett att städa lägenheten. För ikväll så kommer min släkt och grattar mig.

För dom som inte kommer ihåg eller vet så fyller jag år imorgon. :D Hurra för mig!
image106

TE - here I come!

Vet ni vad alla människor. Nu om 5 minuter ca går jag till bussen. Sen ska jag köpa gottis till resan och sen bär det av till Amsterdam. Äntligen är jag framme vid stupet, gäller bara att våga hoppa ut nu. I'm goning to do it!

Så till alla mina vänner och familj, nu drar jag. Ha det gött, skulle kännas bra om det fanns minst en nyka liten komentar om hur mycket ni saknar mig iaf. : )

långsam.

Nej, jag har inte pakat klart, har dock nu fixat en del av det jag behöver. Nu bara som en reminder för mig själv:

Underkläder/strumpor

Öronproppar

Filt

Kudde

Pass!

Nått att käka (frukt?)


prutt-

Jag har ont i magen, så nervös jag är inför imorgon och hela helgen. Jag sitter här och taggar inför Trance Energy, ska strax börja packa snart också. Varför ska det alltid vara så jobbigt att fixa med väska och sånt? Bara jag som tycker det, eller är jag ensam.

Lyssnar nu på Bilbo från en radioteater som är gjord 1970, den är jätte bra. Okey, den går inte att jämföra med den senare gjorda om Sagan om ringen, men det är skönaste rösterna. ta bara som exempel:
Bilbo -- Håkan Serner
Gandalf -- Evan Storm

Tror inte någon av mina vänner vet vem vilka dessa är, men kan rekomendera den.

Vart har min skrivar glädje tagit vägen, jag kan sitta och tänka på vad jag ska skriva. Och sen nu, senaste veckan har jag bara tyckt att det är lite jobbigt att skriva. Får se om det kanske går över.

slogans.

Haha, var inne på någon sida så skulle man skriva in sitt  smeknamn så skulle man få en slogan, detta är vad jag fick: «It's not a dream. käss is real!» Så rätt!

Tyckte det var roligt faktist. Jag bakade chokladkrisp idag, då tänkte jag på Becca. VI gjorde alltid det när vi var små och kom hem efter skolan. Och när vi gick i 5an så varje dag så gick jag, Malin "Blond", Becca hem till Karin och gjorde pannkakor. Det var under en av dessa måltider jag och Karin disskuterade Harry Potter för första gången, då läste jag den med.

Saknar att bo nära det stället där jag växte upp, inte för att jag bor mil där ifrån. Utan mest att kunna gå till Huginvägen och kolla lite eller "bara råkade ha vägarna förbi". Jag saknar det huset väldigt mycket. Tänk så mycket roligt jag har gjort där och dumheter för att inte tala om.

Har börjat träna lite varje dag på min gitarr också, tycker att det går lite lättare nu att byta mellan akorden och så kommer jag ihåg några stycken, det går långsamt, men framåt. Vilket känns bra. Snart kanske jag blir den nya Laleh/Lars Winnerbäck. Då ska jag konkurera ut min svurna fiende "Antikrundan".

Nu är det bara två dagar kvar, sen sticker jag till Amsterdam mina vänner. Jag vet att ni kommer gråta blod när jag är borta, so don't trie to deny it. Måste börja läsa lite mer engelska böcker och utöka/förbättra mitt ordförråd, känner att jag är för osäker på stavnnig för att vara nöjd. Ska börja leta lite roliga böcker nu som man vill läsa.


Nu Cill tog jag din lilla lista. :D
blått | grönt
piercing i näsan | piercing i läppen
msn | skype
finnar | fräknar
vit choklad | mörk choklad
Ica | Coop
surt | sött
lakrits | choklad
tuggummi | halstabletter
kärlek | vänskap
sova | äta
frukost | lunch
majs | gurka
ladda upp en bild | kolla på folks bilder
linser | glasögon
bevakare | vänner
småbarn | tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
läppstift | läppglans
självmord | bilolycka
feber | ont i halsen
kallt | varmt
vatten | oboy
öl | saft
vinter | sommar
snö | regn

Juste Sara, har sett klart alla avsnitt nu av AA!

stora rubriker, eller inte.

Ja, tänka sig att jag tillochmed får ett inlägg tillängnat mig på Cicci blogg. Dock blev jag mindre glad när hon påpekade min vurpa som blev inläggets innehåll. För er information så har jag fortfarnde ont. Är yr i bollen, ont i foten, bulan på knät är kvar, lite blåmärken här och där plus att min axel är paj.

Jag vet inte hur jag lyckas med alla dessa "skador", kanske borde döpa om bloggen till olycksfågelns.blogg.se kanske redan finns en sån, men jag borde få den mer iaf.

Igårkväll kom iaf Oscar över och vi kollade på två skit filmer, kommer inte ens ihåg vad dom handlade om. Var ganska trött och hade ont så det kanske spelade in en roll i det hela. Han frågade dock några gånger om jag var trött, men jag ville inte säga det, så jag nekade och log. Något som jag inte behövde ångra, ville ju inte att han skulle åka hem.

Annars så har jag och Mikaela kommit på hur lite vi har planerat inför resan. Hur vi skulle göra med pengar, sen kom vi på att vi tar allt lite som det kommer där nere. Måste nog ha med mig nått att käka på bussen. Den åker klockan 6 från centralen och fyra timmar senare ska Mikaela gör mig sällskap. Hoppas ingen är elak och tar hennes plats som jag ska passa. Måste ju sitta brevid varandra, annars dör vi (iaf jag).

roligaste vurpan på länge!

Idag så skulle några från klassen gå till bibblan, och självklart gör jag värsta vurpa. Gör illa fotleden, slår i huvudet så att i början så låter det som att alla pratar i en kryka (med världens eko) och slår i knät. Måste kolla sen om jag har fått värsta blåmärket på knät, det är iaf en bula där, den syns igenom jeansen.

Blev bananasplit idag igen med Fia, Sara och Cillen. Cillen fick bjuda mig igen, nästa gång är det jag som bjuder henne och ger människan pengar.

Taggad!

Igår prövade jag min outfit jag ska ha Trance Energy, kommer bli så grymt häftigt. Funderar nu bara på om jag ska ha hotpants under min klänning, känns som det blir det. Förstå, om fyra dagar är vi på väg, jag och Mikaela. Hur underbart kommer det inte vara.

Lyssnat på The Nightmare Before Christmas-låtar, blir så glad, känns som det snart är halloween (och alla vet ju att då är det snart är jul). Nej, vi har ju hela sommaren kvar att längta till. Men saken är den, att även om det är kallt och eländigt på vintern så älskar jag den mest av alla årstider. Dock kan jag hålla med om att vi inte har haft någon vinter än, vilket känns trist. Jag har blivit snuvad på min favoritårstid, vilket elaktknep.

Igår var mysigt, mormor och Roger kom och åt lunch här. Dom flesta (om inte alla) i vår släkt vet att Rikard faworätt är Kreolskgryta, underbart gott, så det var ingen överraskning att det var det som stod på menyn. Sen satt vi och kollade på "Ett öga rött". Vilken underbar film förresten. Sen åkte vi och lämnade av honom, och när vi kom hem känndes det som om jag skulle däcka närsom. Men jag gjorde inte det, höll mig igång hela kvällen.

Så kom Oscar över lite senare, mysigt. ^^ Och vi såg på "Bewitched" och "Torsk på Tallin". Sen efter att han dragit så var jag väl upp för sent, och ska nu snart dra till skolan. Tror jag ska kolla om jag kan byta kurs till Joga, Fast ska kolla med Verre om hon tycker det är skojigt. Hon går nämligen den kursen, så vi får se helt enkelt.

Varför gör du på detta viset?

Igår mötte jag Rikard och vi tog en "toast" med kyckling och myste. Sen gick vi och köpte benludd till mig. Vi drog hem för att vi var trötta (mest bror) och där somnade han och jag drog till Malin. Hon har köpt en majsorm, liknar mest en daggmask, fast mindre äklig. Körde lite GH och efter 3 timmar så gick jag hem, men då sov han fortfarande.

Sen kom familjen hem och vi käkade pizza. Sen vid 21 drog jag hem till Nicke. Alltid lika roligt att träffa folket. Men när vi sjulle dra jag och Viktor så stog vi ute i mer än två timmar, så vi bestämmde oss för att sova över hos Oscar, myspys.

Sen imorse så åkte jag och bror hem till Pernilla, så vi skippade stan. Så lagade vi middag där och svullade lite. Åkte hem så vi kom hem lagom till melodifestivalen. SÅ nu sitter vi här och svullar och lyssnar till Sanna Nielsen sjunger för hon gick vidare då.

Over and out. :)

Bättre nu än senare.

Kom på att jag kanske inte skulle få tid (eller jo, det kommer jag nog men jag kommer inte vilja skriva då) att blogga, då min bror kommer upp. Jag är helt överlycklig, tänka sig så roligt man kan ha det. För bara några år sen var det så kritiskt att vi inte kunde vara i samma rum utan att döda varnadra, och om Lollo var med så blev det ännu värre (hur det nu kan bli det, så försår nog alla som antingen sett oss eller själv har syskon).
Men nu har vi alla tre mognat ett stycke (inte för mycket dock, bara lagom) och fastän vi inte dricker kaffe så kan vi nu umgås i ett rum och uppträda oss civilicerat.

Om jag inte har sagt det eller om du inte har läst bloggen innan (vilket jag tvivlar på efter som jag bara verkar ha stammisar här) så kan jag gladeligen berätta för dig igen.
Vi ska gå på en utställning på Tekniskamuseet om Tv-spel! Kan det passa några bättre? Jag tror inte det va.Jag har längtat att få gå dit, så häftigt.

Annars så igår åkte jag hem till Matte för vi hade bestämt att vi skulle leka och när jag är där får jag ett vaniljhjärta och ett kort med Elmo på. Förstå ELMO! Jag var överlycklig och även fast jag ahde världens magvärk (nej den har inte gått bort) så kännde jag att den inte fick gå till spillo, så den slank ned. Sen senderades ganska mkt av vår tid till att titta på tuben på en massa roliga klipp.

Nej, nu ska jag höra med bror om man kommer in till stan 10 eler 11, jag ställde tillochmed klockan för att jag skulle hinna fixa mig. Arn't I cute. :D

Put your hand on your gun!

Har nyss sett färdigt på Hot Rod, har velat se den sen den kom ut. Har följt Akiva, Jorma och Andy sen dom startade The Lonely Island. Varför har jag inte sett den tidigare(?), nu har jag två favorit filmer och ingen av dom är seriös. Tycker att om du definierar mig så är det just dessa filmer som gör det. (Just, kanske ska säga att den andra är Förtrollad.)

Så idag är det torsdag, ja, och inte vilken torsdag som helst. Utan den 14de februari och vi vet ju nästan alla vad det betyder? Jo, det är nakentorsdag! Och dessutom kommer min bror hit imorgon. Nu blev ni nog besvikna va, trodde jag skulle säga Alla hjärtansdag. Men jag fattar inte hypen om den här dagen, är det inte mer romantiskt att bli överraskad, men spontant lixom. Tycker att det är lite gulligt om man är liten och bara ger kort till den man är "kär" i. För man är inte riktigt kär, eller ja, när man så liten.

"Tjejer har långt hår för att man ska kunna bli kär i dem." Gustav, 6 år

Visste ni att det var/är (beronde om när du läser) 15 grader ute! jag vet, nu rä våren på väg, men bara så ni inte bli besvikna, så kommer det snö den 26. För då fyller jag år och då ska det vara snö, annars så får ni se någon som lånar en frys någonstans över lovet och sitter där hela dagen (eller nästan hela dagen iaf) för det ska vara snö på min födelsedag. Punkt slut, har aldrig varit utan det.

Nej, nu ska jag diska alla människor och sen ska jag ut i det fina väderet. :D Woho! Vill bara påminna er om att min mage gör ont idag också, så skriv lite komentatrer som muntrar upp mig!

blogg.se är drygare än yes.

Jag blir så trött, igår skrev jag ett uppsatslångt inlägg och sen (självklart) när man ska lägga upp det på bloggen försvinner det, så det slutade med att jag blev jätte irriterad och arg och helt enkelt inte bloggade över huvud taget. Det var nog en av dom få gångerna jag velat slita min dator i tusen bitar. Stampa sönder den, stända eld på den och kasta den ner för balkongen. Som tur gjorde jag inget av dessa saker utan tog ut det på en person på msn istället.

Annars så sitter jag här och snyftar för mig själv, allt gick åt helvete igår. Gick till tandläkaren, jag har aldrig haft fobi för att gå dit, men igår hade jag det. Detta kan bero på att folk har skrivit i sina bloggar om att tandläkarna i år har varit väldigt hårdhänta och samma sak har mina vänner sagt.
Jag gick iaf dit vilket jag såklart inte ångrar så, men min mun blev misshandlad. Tror min tandläkare har fixat med sin sånnd där peta-i-munnen-pinne inte var ren eller nått, för mitt tandkött längst bak till vänster på underkäken är ömt och svullet och det var inte så innan, har fortfarande ont där.

Sen kom jag hem (hade fått ledigt av min handledare, han är BÄST!) och får febr så jag inte kan gå på bio. Kul jul lixom, sen fick jag frossa och låg med långkallingar, långarmad t-shirt och 2 duntäcken och sockar så klart. Men frös ändå.


Idag har jag kramp i min mage, tror att jag oroar mig för mycket. Det kan ligga under och trycka iaf för jag lägger saker åt sidan och då kan det skapas oro, tror att det är något stressrelaterat iaf. Och det rekomenderas att äta mat vid regelbundna tider och sånt.

Nej, får åter komma senare. Ska åter gå till min loggande fosterställning nu.

Pics från lite varstans

Nu har jag fixat in lite bilder som jag tänkt lägga in ett ganska bra tag och några från i lördags. So, enjoy.

Den här tog jag någon gång i vintras då ajg tänkte visa er att i Smålands hade dom minsann snö. Men den kom som känt inte upp. Den är tagen från Nässjö om någon undrade.

Min lilla (eller lilla och lilla, Cill skulle nog inte sagt det så iaf) hund. Blondie, woho, en av de få bilder jag har på henne på datorn. Från samma helg då den bilden ovanför var tagen.

Från min, mammas och Urbans drinkkväll. Han skulle pröva en masa olika drinkar och testa balnda. Jag och mamma blev goda smakråd.

Brunetten är min lilla syrra (för dom som inte fattade det) och den blonda saken är min kusin Fillan. När vi hade middag här, för inte allt för länge sen. Känner att nu kommer det lite GH bilder, allt bra.

Cillen och Cicci njuter av att spela hemma hos mig, syns kanske dock inte så bra. Men det gör dom (I know it for a fact).


Kommer ni ihåg när jag skrev att jag hade städat och sedan vaknade och trodde att jag var någon annanstans? (Inte?) Det är ifrån den kvällen iaf, då unnade jag mig själv "lite" kladdkaka.



Sen hittade jag en bild på en pepparkaka (som fortfarande ligger och sammlar damm på mitt rum) som jag gjorde i december i skolan när vi hade julbak där. Den är så fin så man blir tår ögd faktist.

Sjukt skön lördag/söndag

Gårdagen blev mycket lyckad, Sara kom till mig vid halv 7 och sen lyssnade vi på lite musik och fixade oss. Sen kom Cillen och Cicci. hade så grymt roligt, körde Guitarr Hero (får göra om det) och sen så började Melodifestivalen och vi bänkade oss ner med popcorn och godis.

Och gissa om jag och Cicci blev glada då hennes man (Björn Gustavsson) kom ut och höll i pausunderhållningen. Så grymt dåliga låtar som var med, den där 2an. Säger bara *suck* för dom, annars så gillade jag Amy Diamonds låt, dock gillar jag inte hennes personlighet.

Mikaelas syrra berättade förut (dom går/gick i samma skola) att hon hade ställt sig längst fram i matkön, då frågar en grabb vad hon gör. Hon vänder sig om och säger: Vet inte du vem jag är? HAHA! Alla började typ asgarva och hon sprang där ifrån.

Sen fick vi skjus av Cicci pappa ner till station så drog jag och Dockis (Sara) till Kitten Club. Grymt skönt ställe, vi bestämde oss för att det får bli vårt nya ställe. Grymt sköna människor och för att inte säga trevliga. Haha, vi träffade ett par och tjejen var från Köping, hon kände Filips syrras pojkväns pappa. Han är med i serien, men vet inte vad han heter. Grymt roligt var det iaf.

Sen sov jag och Sara hos mig, känndes väldigt bra att äntligen hitta en sovkompis som inte rör på sig/snor allt täcke/puttar ut en ur sängen eller något liknande. Sen gick vi upp vid 11, käkade frulle. Sen drog vi och familjen till Södertälje och kom hem vid halv 6. Känndes som denna helg har man fått ut maximum av. :D

Helg, äntligen

Så igår var en hel rolig kväll. Hade så roligt, alla var pakade utom min lilla syrra. Så härligt när vi i början står och snacka om att Lollo är längre om alla så kommer födelsedags"barnet" och säger snabbt: Jag är inte full! Vi tittar på varandra och skrattar tokigt mkt. Det blev många sånna här grejer som händer när fammiljen Gynnerstedt/Hellstöm/Jannson/Lundgren har släktmiddag, eller bara träffas.
Senare skulle Lotta försöka härma Skurt, men lät bara hes, senare kom hon in i det och härmade det ganska mkt.
Urban
som tänkte vara nykter sa detta när Stig (födelsedags barnets man) skulle hälla upp vin i hans glas: Vill du se mig berusad? Då skriker min mormorsman: JA!
Ja, kvällen i stortsätt såg ut såhär, sen övade vi på bröllopssången (du är allt - Sherley clamp) jag och Pernilla ska sjunga och spelade några High Scool Musical låtar på pianot.

Ett uttryck som användes flitigt och helt riktigt i helt fel sammanhang var, "Jag är inte full!" Så sjukt roligt varje gång, sen spelade vi också "låten som förstörde julen" även kallad Alla som inte dansar är våldtäktsmän.

Idag har jag och Lollo städat hela lägenheten själva utan att mamma och Urban behövde ens nämna det. Och städat mitt rum ypperligt rent. Nu kan folket som kommer ikväll kunna slicka på det utan att bli dåliga.

Jo, glömde nämna att det kommer lite folk till mig ikväll, ska se på Melodifestivaln, grymt roligt, sen ska jag och Sara iaf på Kitten Club som har Schlagerhelg som vi helt enkelt inte kan missa.

Velpelle

Jag kollade nyss i min garderob, nu vet jag vad som fattas. Jag måste handla underkläder, måste. Varje gång jag ska göra det tänker jag ofta, ja med det är inte så svårt att hitta. Jo, det är det för mig. Jag börjar titta på andra grejer och kommer hem med antingen 2 t-shirtar, 1 par jeans eller något annat roligt. Nej, ordning får det bli.

Och igår så hade min mamma handlat något till mig till min fördelsedag, jag blev inte speciellt nyfiken. Men nu! Nu är en helt annan sak, jag började klura och nu spritter det i min lilla kropp om att leta upp den, ta en liten tjyvkick och sen låsas som ingenting. Men som tur är vet jag själv att jag aldrig skulle göra det. Jag hatar att förstöra överraskningar, det är så grymt tråkigt. Som på julen när man måste pröva saker som kläder innan. Inte alls lika roligt som när man helt oförberädd öppnar ett paket med långkalsonger i storlek L. (Inte för detta har hänt mig, men det skulle kunna inträffa.)

Annars ikväll ska jag till min mormor syster/min mammas moster. Människan (som annars heter Veka, förkortning för Viveka) fyllde 60 år i tisdags, så ikväll blir det kalas. Ska prata med Lotta och resten av brudtärne gänget vilken av klänningarna det blir. Alla hade tydligen varit ganska överens om att den här klänningen ville de ha...

...Men så la jag mina röst, och den låg på nästa sista plats tror jag det var. Så vi ska kolla i en katalog nu och se om det inte fanns någon som vi skulle kunna enas om.

Gratis gitarrlektioner.

Jag älskar nog mest av allt på internet youtube. (Om det inte har framgått innan) Man får tillexempel gratis gitarrlektioner, vilket jag är desperat av.

Bestämmde mig för Chasing Cars med Snow Patrol. Och nu har jag lärt mig den. Jag går stolt till mamma och säger att nu har jag allt lärt mig en låt! Hur stolt som helst. Och det ända svart jag får är: Jag ser på antikrundan, be Urban lyssna istället.
Jasså? SÅ antikrundan är viktigare än din dotters musikaliska karriär, va? Skandal, skandal, var ska världen ta vägen när antikrunda slutar sändas, jo då vill man säkert lyssna på mina vackra toner, men IKKE! DÅ ska jag sätta mig i ett ljudisoleratrum och spela för de trogna. (Så de så.)

Cicci, nu är folk som stänger in ens passion och livsgnista också tillagda på dödslistan, right?

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Jag brukar nästan alltid läsa någon av dom fyra dassböckerna vi har hemma. (Nej jag är ingen som är på toa länge.) Och då brukar jag bläddra fram till citatsidorna och varje gång så tänker jag så här: Den här ska in i bloggen. Men ikke. Det blir så att jag glömmer eller struntar att skriva i bloggen. Men idag kom jag ihåg vilket känns ganska bra.

Nästa vecka blir "träningsvecka" enligt mig som inte tränar i vanliga fall (även fast det skulle behövas). Jag och Urban ska ta uti med vår simmning. Fick nämligen förra året på min födelsedag 10 st simmningar med sällskap av Ubbe som jag inte utnyttjat. Så från och med nästa vecka börjar vi simma. Då kan ni se oss i Märsta då jag inte gillar Väsbys simhall. Sen ska Fia ha ett spinningspass på sin APU så några från klassen ska vara med och hjälpa henne.

Juste, nyss ringde en från det där stället där jag anmälde mig som au pair och ska på möte den 21 februari. Kan ni tänka er, lilla jag helt ensam i USA. Kan det blir mer kaos, kanske, jag kommer nog inte bli en lika stor katastrof som Borat. Kommer inte lixom komma ner med min skit i en påse. (Mycket skitsnack idag?)

Har fått tillbaks min DS Lite (en rosa) och den har massa roliga barnspel, som my pet dolphin, My horse and me, Disney friends. Ja, ni hör ju, jag har suttit som klistrad.

Sommarens planer kanske.

Idag har jag gjort det som Mariann och jag pratade om i helgen. Jag har sökt som au pair i USA, ska få ett mail så ska jag på möte. Förstå, i sommar kanske jag spenderar 3 månader i USA! Helt sjukt najs det hade varit att f göra en sån grej.

- Så här bra mår jag när jag är med mina vänner. ^^

Annars så har jag inte gjort nått speciellt, ska väl snart fixa lite grejer på datorn. Tänkte ladda ner lite filmer, får se hur det går med mitt internet.

Födelsedags present!

Nu har jag kollat in vad jag vill ha när jag fyller år. Så nu mina vänner gör det inget om ni går ihop eller om de vuxna läsarna köper dessa. Skulle nämligen bli otroligt glad då.


Dessa kan du inhandla åt mig på: http://www.palmercash.com/women-tees.asp

Annars så ska jag, Fia och Sara ut på lördag men först ska vi troligen käka middag hos mig och titta på första delen av Melodifestivalen.

På tal om dom så igår efter skolan (som varade i ca 2 timmar) så gick vi på centrum och slöade. Och sen tog vi en bananasplit, kan ni tänka er hur gott det var? Sjukt gott var det iaf. Tog en kula blåbär, choklad & kakdeg och någon annan. Härliga tider att träffa folket i skolan igen, dock var inte lilla Cillen där, men hon kom förbi när vi satt och åt glassen, (fina fisken, duktiga herring).

Jkpg

Var hos far i Jönköping i helgen, var skönt att få komma bort från Väsby ett tag. Det kan bli lite väl mkt med alla-känner-alla-känslan.

I fredags så var vi på resturang jag, Lollo, Rikard, Mariann och min pappa. Efter en super god pasta så drog "barnen" till bror och spelade Guitar Hero och kollade film tills vi däckade.

Sen på lördagen kom pappa och Marre och hämtade oss och vi åkte vidare till AnnHelen (Marianns syster) för att fira henne, det var jätte roligt och super god mat. Vi kom väl hem vid 7 tiden på kvällen och sen lagade jag och pappa tacos. Sen var jag väldigt nöjd med min kväll och gick och la mig.

På söndagen så vaknade jag, gick ut med hunden, käkade lunch och sen åkte vi till bussen. Och sov heela vägen hem utan att vakna, detta är rekord. Jag sov nämligen hela vägen på tåget ner också (eller vaknade 1 gång men det vara bara för jag var kissnödig). Detta kan förklaras med att jag jobbar hela veckorna och är sjukt trött påmkvällarna.

Sen så åkte jag och Jens över till Lina senare och träffade Janne och Jocke, vi såg på Alvin och gänget. Jag tror att jag och Lina verkar ha hyfsad lik filmsmak. :D Sånt är alltid roligt. Sen såg vi någon köttfilm(?), och nej, ingen porrfilm som Oscar trodde, utan den handlade om några köttförsäljare. Ja, konstig var den iaf.

Och idag ska jag till skolan och träffa mina små vänner. Juste, glömde säga att jag träffade Fia på bussen i fredags när jag skulle till tåget efter jobbet. Grymt roligt det var och jag vart så glad, saknar verkligen mina vänner från plugget.

RSS 2.0