Pärlplattor

Idag har jag lagt 2000st pärlor, det blev fem stycken underbara drinkunderlägg till min och Björns lägenhet. :D
Dessa gjorde jag idag.
Imorgon börjar jag 07.00 vilket betyder att jag måste upp 05.45...

Jobba!

Idag blir det första jobb dagen. Jag är riktigt taggad nu när jag vaknat till.
Brorsan kom upp i söndag så då var vi hos joel och kollade på film och igår så hände inte mycket alls, vi låg mest däckade utan anledning.
Jag åker tidigare till jobbet (en halvtimme) för då får jag lunch, vilket är värt det hoppas jag. haha!

.

Annonser från BloggPartner

Det är hopplöst, sa Grodan.

Jag har verkligen ingen aning vad som händer idag. Men jag tror att jag ska gå lite på centrum och kolla in lite nya grejer.
I helgen är det sagt att jag och Björn ska gå och kolla på Alice i underlandet i 3D. Jag har längtat sååå mkt efter denna film att jag får lite goosebumps på armen när jag ser trailern. Jag vet att folk har mycket delade uppfattningar om filmen så jag väntar tills jag sett den och då får ni höra min.

Owl city.

Vilken härlig dag. Solen strålar och äntligen funkar det att lägga upp mina låtar på Youtube, min dtor har krånglat lite.

Men Idag ahr jag hittat en supergrym cover på Owl Citys Fireflys, here it comes:

 

Och här är jag som sjunger Kiss me. :D


Baka

Ja, det var väl självklart att jag ska börja bli sjuk nu. Jag brukar ha feberont i min kropp utan anledning men nu vet jag att jag är sjuk, jag har fått feber. Näsan är täppt och jag skyller på kryssningen. Någon smittade mig, Björn och Thomas (har inte hunnit kolla med flera) men jag orkar inte vara sjuk. Räcker det inte med att jag är arbetslös?


Iaf, jag håller på just nu att baka mockarutor. Mammas eller mormor recept, men människan skerv inte in hur länge kakan skulle vara inne i ugnen så jag fick helt enkelt parkera mig mittemot ugnen. Den blev iaf riktigt bra, så nu ska den bara svalna så jag kan sätta på glasyren. Sa jag att jag inte hittade ströbrödet? Kanske inte, men nu kanske kakan har fastnat, men det kan inte hjälpa.

WIKIPEIAINFO:

Bakverket benämns även kärleksmums, snoddas, fiffirutor, mockarutor, Jonaskaka, chokladrutor, kokosrutor, Kramforskaka, Björkökaka eller Anders bästekakor.


Översikt.

Så jag har hunnit fylla år sen sist. 21 år, inget speciellt här hemma.
I torsdags: Jag, pappa, Björn och Lollo åkte till Texas Longhorn och åt middag. Jag tog en supergod frozen strawberry margarita och ribs. Gosh, jag mådde inte dåligt.
Fredag: Fyllde jag 21. Taggade hela dagen inför min födelsedagskryssning. Och om den blev bra, bara bra folk som följde med, det ända som jag saknade lite var väl tårta. Petra och Joel gav de nästbästa presenterna. Vart hur glad som helst, fick massa smycken och lite bra-att-ha-saker. Men bästa fick jag av Björn, fick första grejerna på morgonen, ett gitarrställ och ett nytt plektrum och senare nnär han kom hem på dagen så fick jag en ny gitarr som är världens finaste med input så nu kan jag spela in när jag spelar, underbart!
Lördag eftermiddag och kväll: Klev av båten inte alls speciellt bakis men så fort vi kom hem var jag död. Joel kom hit och sen åkte jag hem till Joel (utan honom) för att umgås med Petra och Thomas, massa chips åts. Sen mötte jag upp folket som festade på Fabben och gick och sov.


Söndag: Jag och Björn degade heeela dagen. Känndes som jag var bakis idag fast ingen alkohol hade nuddat mina läppar på mer än 24 timmar.
Och nu i veckan har jag inte gjort något alls. Idag ska jag hem och leka med syster tror jag det blir.

RSS 2.0