helg igen.

Igår spelade jag, Jocke, Jens och Whalter kubb. Och det konstiga var att jag var makalöst bra, det var som om jag tjyvtränat eller något. Jag var lätt den bästa spelaren på hela kvällen (enligt mig iaf.). Mycket roligt var det, sen lite senare kom Emelie och Andreas förbi. Det blev kallt ganska fort så vi drog till bilarna och körde runt lite. Och kvällen slutade hos mig där vi kollade på tv. En skön kväll blev det helt enkelt.
Sen började jag och Lollo kolla på Tjorven, Skrållan, Ruskprick och Knorrhane. Och körde alla repliker och var allmänt trött och skrattade åt allt. Sen somnade vi.

Idag har jag ingen aning vad som händer, ska träffa Emelie. Och sen får vi se vart kvällen bär vidare. Kanske ska träffa Björn senare. Men vi får se helt enkelt.
Jag bara älskar den här bilden. XD Valborg för 3 år sen.

:)

Jag hade diskussion med en tjej jag inte ens vet vem det var på msn. Hon hade nyss addat mig och så nekar hon det. Jag bara suckade och fråga om hon ville något. Nej, det ville hon så klart inte, sen helt plöstligt så började hon snacka om att om man skrev negativa saker på en blogg så skulle man istället bara strunta i att blogga. För att man tydligen gjorde andra människor ledsna. Ja, jag gick igång på detta och blev väldigt irriterad och då sa jag att jag iaf tycker det är mer irriterande att folk misshandlar det svenska språket i sina bloggar. Och om man inte gillar det man läser, ja sluta läs helt enkelt då. Är väl inte svårare än så.
Det är ju knappast så att det är någon tvingar dig att läsa detta inlägg. Right?

Hon blev iaf arg på mig och sa att hon skulle blocka mig sen. Och ja, hon var verkligen en fjortis. Som skrev kjamizzar och VaRaNnAn BoKsTaV sToR oCh DeN aNdRa LiTeN. (Haha, det är svårt. Tar ganska lång tid.) Ja, det skulle helt enkelt vara min lilla syster kompis.

Annars så idag gjorde jag nationellaprov i engelskan. Nu när jag har tänkt efter lite, så tror jag nästan att jag ligger på VG. Det känns verkligen bra och jag fattade ju nästan allt. Hoppas på höga betyg iaf, verkligen hoppas.
Sen så bakade vi bullar som smakade bara jäst (dom hade jäst i över 24 timmar, kan bero på det) och kolakakor och blåbärmuffins. Jag tycker att vår klass nog har blivit mer possetiva. Håller ni inte med?

Nej, nu ska jag hitta på något roligt att göra. Kanske kolla upp någon bok jag vill låna, ska kolla vad Väsbys komunbibblo har för nått skoj. Ska låna något på engelska.

Lite bilder från skola. :D


Och från landet.

I gave you cancer.

Jag är seröst trött på allt just nu. Det spelar ingen roll vad det gäller, kanske inte ätbara saker. Men dom räknas inte riktigt in. Jag har helt enkelt haft en super dålig vecka hitills och det ända som jag längtar till nu är helgen. Och den kommer spenderas med att jag sitter här hemma själv, tycka synd om mig själv och en kartong med GB Dulce de Leche. jag har inga pengar, inget jobb. Can the world suck more?

Annars så händer inte så mkt. Rikard snackade om att han kommer upp nästa helg. Jag hoppas verkligen det, jag saknar honom.

Give me more skills, because I think I need some. Like now...i'm a true Smiley, indeed.

Nu mina vänner, så vet vi inte om vi kommer gå i samma klass i trean. Men, vi hörs imorgon.

Väddö

I helgen så har jag vart på mitt land, så vissa har därför inte kunnat nå mig. Täckningen är inte full på alla ställen där. Har haft ont i halsen och feber i fredags, men nu håller halsen på att fixa sig. Det är jävligt skönt.
Och nu är jag inte albinolängre, efter vintern så blir man helt klart vit och nu har jag tillochmed bränt mig. Haha, känns bra. Det är sjukt varmt ute och jag älskar det. :D

Annars i veckan, jag var på min första och sista skiva i år. Malins på K15, åkte dit med Jocke och Micke, men Micke vi kan säga att han fick förhinder som gjorde så han inte kunde följa med in.
Sen i fredags så sjöng jag och Sara med studenterna för att dom skulle lära sig studentsången. Jag känner mig inte ett dugg avundsjuk faktist. Jag tycker det ska bli skönt med ett år till av skolan, ett extra sommarlov, slippa tänka på jobb nu. Skönt helt enkelt.


Så här vill jag att vår klasströja ska se ut. Iaf med den texten. XD


.

jag orkar inte skriva idag heller. Så ni får nöja er med detta.

Psalmtoppen? NÄSTA!

Jag tror min mage har fått en kramp attack. Jag kollade på lite grejer på svt.se och såg hon Ek, juste Elin Ek. Ja, det är hon som var Grynet. Min barndoms idol, hon var ju så cool. Och vad har hon nu gått vidare till, jo Psalmtoppen. Om du är lite nyfiken så vet du nu vart du kan gå och se detta.

Idag så sjöng jag och Sara för studenterna för att dom skulle lära sig studentsången och nationalsången. Dom sög måste jag säga. Om man jämför med förre året, det var så mycket mer drag och dom var bättre överhuvudtaget. Vad är det med årets studenter, tagga!

Sen hadlade jag min systers födelsedags present, som var väldigt mkt försenad. Kanske 3 veckor? Hon fick presentkort på H&M, sen så har jag gått och funderat på vad jag ska ha för matsäck med mig imorgon. Det får bli jordgubbar, skagenmacka, Brännhults Hallon (min och Cills favorit) och kanske något annat, men tror det räcker. Men visst låter det ganska sommrigt? Jag tycker det iaf och sen får ni tycka vad ni vill.

Vi ska till Polismuseet imorgon, kommer känns lite lustigt att ha med sig matsäck, känns lite 90tal över det hela. När man gick i ettan eller ja, lågstadiet över huvudtaget. När vi tältade på tomten, spelade Snowboard kids, gömde oss hos dig Cicci och lekte med barbie i smyg, lekte små sjärnorna i lekparken. Ja, det får en att vilja gå tillbacks lite, men jag får nöja mig med det jag har, det är bästa så.

Annars så spenderade jag hela min lediga helg med Sara, den var helt okey. Visst önskar man att vissa saker hände och andra inte, men om vi ser på de thela så hade jag det mycket bra.

Valborg

Hr inte varit på humör att skriva, därför har det blivit så små och korta inlägg. Men jag verkar bli lite gladare nu när jag är ledig.

Så har inte hänt så mycket i veckan. Har varit allmänt grinig och ja, annars har det inte vart så mycket. Igår var det ju Valborg, så var först i skolan och började plugga på mitt omprov. Det går framåt, fick VG i nått ämne, kommer inte ihåg i vilket. Sen åkte jag hem.
Sen gjorde jag mig iordning för att åka till Nusse med tjejerna i klsasen (Linda, Verre, Sara, Parre och Nusse) och vi skulle grilla och ha det mys. Satt ett tag hos henne sen gick vi till Micke och grillade och hade det jätte trevligt resten av kvällen. Jag vart inte pakad och fick åka bil hem så jag känner mig nöjd.

Vart är det fina vädret nu när man är ledig? Jo, men då gömmer det sig så klart. Det är lite typiskt, men jag får göra det bästa av det. SItter och tröstar mig med The Muffins Man slåten, den är så söt och jag blir på ett bättre humör, ska snart gå och köpa refil till min mobil och sen diska, känner att det är det minsta jag kan göra.

annars vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vi får vänta och se.

RSS 2.0