panik shopping idag?

Kom på nu att jag inte har någonting att ha på mig på nyår! En festblåsa skulle sitta fint idag. XD


:)

Om jag någonsin blir helt frisk det vet jag inte, men snart hoppar jag på Urban. Vi tittar på kickboxning och det är som om låten laggar, samma slinga ping-ping-plong som har spelats nu i nugefär 10 minuter en kvart. Jag tror jag kommer få men för livet om det inte tar slut snart.

För övrigt så har det hänt ganska mycket med mitt liv sen jag senast bloggade, jag har fått en gitarr av mamma. Otroligt glad, det kom tillochmed en liten tår. Sen så har vi kommit på att PS2 bara funkar på en av våra tvapparater hemma och det är självklart den i mammas och Ubbes rum, så imorgon blir det att jag barikerar mig där inne med en vattenflaska och mycket tålamod, ska försöka mig på HARD på Guitarr Hero!
Sen ska jag spela Lollos nya hästspel, får se om jag kanske hinner leka med några vänner imrogn också, vi får se vad morgondagen bjuder på.

Något helt ointressant? Jag lagade pizza idag, god fyllning, icke så god deg dock sen så nu har jag väldigt ont i magen.

mute

Idag kände jag mig till en början otroligt bra, jag ställde klockan igår på 10.00. Och tänka sig, jag gick upp då. Skulle nämnligen till On Off och köpa Guitar Hero till mitt Playstation. Men när jag väl kom dit så var det slut så då gick jag vidare till centrum och tänka sig där hade dom ett till mig och för 50:- billigare. Där gjorde jag ett klipp, men tänka sig när jag kom hem så märker jag att mitt PS är trasigt eller något, för nu funkar inte ljudet och jag har kollat med andra spel och det funkar inte på dom heller.
Någon som har lust att låna sig sitt PS2 till mig?
image91
Så nu måste jag vänta till imorgon eller ja, någon gång innan jag kan spela med ljud. Men sånt är livet, jag kommer bli ännu gladare imorgon när det funkar än om det hade funkat på en gång. SÅ inget ont som inte för något gott med sig.

Julhelgen i smålands mörka skogar.

Så idag kom jag äntligen hem till Stockholm. Har lust att bara slänga mig på sängen nu, men ska kolla film med Mattman så det får vänta helt enkelt. Har öppnat min julklappar här hemma nu, helt själv. Känns lite lustigt att sitta helt själv och öppna dom. Men fick jätte fina saker.

Vart hos pappa över jul, så mkt bättre än förväntat. Var skoj att träffa Magnus igen, länge sen sist. Annar så spelade vi guitar hero hos Rikard på fredag och lördag sen svängde vi förbi farmor en snabbis. På uppesittarkvällen kom Magnus och Elsemaj och Kalle så drack vi glögg och käkade peppar. Jag har kommit underfund med att jag inte gillar glögg med vin i. Det ska vara alkoholfritt sirru. Annars så fick jag en nymobil som jag köpte igår. En S500i som är så grymt snygg sen har jag festat hos Björn med Mikaela och mellandags shoppat.

Ja, mer om helgen orkar jag inte ta upp nu iaf. Ska försöka gömma min choklad innen Jocke och Matte kommer hit. :P

Eller jo, hittade en av de bästa youtube filmerna någonsin, Maja skickade den til mig med en beskrivning: DETTA ÄR DIN SÅNG!

MY SONG

"Hugin-gänget"

Satt och tittade på Ciccis blogg. DÅ kom jag att tänka på vårat lilla "gäng" vi hade. Sjukt olika människor men så roligt vi hade. Jag, Cicci (så klart), Henke och Karin. Och Lina och Cill lite då och då och hon... Sofie? Och våra nintendo lan vi hade. Vilka fajter det kunde bli om någon hade tjuvtränat eller kollat i Game (en speltidning) och lärt sig nya trick utan att dela med sig.
Och på städdagarna så var alla barn och undormar ute och så lekte vi alltid burken i lekparken, eller prickigkorv. Så sjukt roligt vi har haft det. Eller när vi spelade in radioprogram på kasset. TÄnk att jag skulle vilja att vi fyra skulle ha en tävling i Snowboard Kids. Tänk va roligt det skulle vara.

Önskar det fanns någon video som man skulle kunna titta på. Men, men, vi får påminna varandra. Har dock sett en otroligt rolig födelsedagsfilm från när rikard är liten och han och Nicke (Ciccis storebror) sitter och skryter om att dom spydde dagen innan och sen visar stolt upp hur det lät och hur dom gjorde. Väldigt roligt må jag säga.

Sara och jag talades vid tidigare idag då hela samtalet avbröts med att Sara skulle ta en powernap. 6 timmar senare kommer hon in på MSN och säger: Oj då, blev lite längre än jag väntat. Eller något liknande.
Jag skrattar och säger allt jag hunnit med:
1. Lagat ungspannkaka
2. Klippt mig                      
3. Varit på kalas                  
4. Öppnat första julklappen.

glömmska

Varför måste man alltid skriva in rubriken först. Okey, man måste inte, men det är så jag gör iaf. Så jag kommer på värsta bra rubriken och sen skriver jag om något helt annat. Rubriken borde ligga underst. Idag ska jag plugga, kollar just nu. Älskar hon som spelar Gina, Joeys syster. Hon är så cool och ger alltid dom skönaste komentarerna.

Glömde berätta att i söndags så var jag, Jocke, Jens och Matte och kollade på "Good Luck Chuck". Den är verkligen att rekomendera, den var jätte bra. Mysigt att jag har börjat umgås med mina gammla kompisar från Grimsta. My boys are really kind-hearted. Det där lärde jag mig igår på engelskan, inte direkt, men det kom upp på ett papper. SÅ då har jag tränat lite engelskan också.

image90


Imorgon kommer min korsett, kanske kan ha den när vi drar på korgen imorgon.

glitter och lim

Idag har jag haft en skön dag i skolan med mina favoriter i skolan. Jag och Fia har peppat inför onsdag då jag, Fia och Sara ska på Laroy och fira att Fia äntligen är 18, det ska slås på stort. Undrar om man inte ska köpa något litet till henne. Sen har jag fixat så att jag inte längre har psykologi A utan nu blir det turism, eller om jag får plats på Bild och Form eller filmkunskap. Det blir skojigt, ska gå psykologi i 3:an istället.
Sen hade jag och Fredrik lite mys i centrum, gick och tittade lite på allt möjligt och köpte Cills julklapp, inget seriöst. Bara något litet som hon kan minnas oss med nu när vi inte kommer ses på ett bra tag, bara på måndagar.

Sen åkte jag till jobbet och Sara verkade mäkta imponerad att jag kom dit. Annars så ska jag plugga lite svenska, tur att Sara inte heller är färdig, då kan jag störa henne lite också nu så här på kvällskvisten.

Sen har jag och Mikaela beställt våra korsetter till Amsterdam nu. XD Jag är så taggad, nu blir det att kolla in någon snygg tyllkjol och benludd.

Varför kan inte alla vara lika glad som idag jämt, då hade allt varit mer lätt. Tänk possetivt mina vänner och kämpa nu dom sista dagarna nu innan jul. GAAH! Bara sex dagar kvar nu.

den sista dansen

Idag har jag slappat mig genom skolan, var inte så mycket att göra. Varför har vissa lärare så svårt att förstå att det är svårt, ja, jobbigt och förvirrande att ha 100 bollar i luften i samma ämne. Man blandar ihop allt och alla.

Men nog om det, jag och Fia har lite problem, vi vet fortfarande inte vart vi (sara is included)ska gå ut på onsdag. Får se vad det blir, känns bara lite jobbigt för att vi inte har någon anning vart vi ska gå. Så satt jag, Fia och Cillen och pratade om lite allmäna saker. Jag undrar vilka jag kommer ha kontakt med efter gymnasiet.

image89

Tittar på The last dance med mamma. Kommer några tårar, den är så fin. Vad jag önskar att jag kunde dansa så. Får nöja mig med att jag sjunger hyfstat. Finns dom som aldrig blir nöjda och jag är inte riktigt någon av dom. Jag tycker att jag nöjer mig med det mesta. Men, men. Ska iväg till Matte snart, får se vad vi hittar poe.

Nästa hållplats: LUCIA!

MITT INTERNET ÄR CP SÅ DET KOMMER TVÅ DAGAR SENT!

Idag har varit en bättre en dagen innan. Idag pratade jag med Joakims mamma och hon berättade att han är mycket stabilare så dom ska ta ur honom ur koman imorgon kväll eller på fedag så han kommer bli helt bra. Jag grät, så glad blev jag. Känndes helt underbart.

Sen är jag väldigt glad att jag har mina vänner i skolan och speciellt Cill som alltid får mig på bättre humör. Något som jag verkligen uppskattar. Denna underbara lilla själ som kan få den mest sura citronen smaka lika sött som en karamell. En riktig liten ängel är vad du är. :D Finns ingen som kan säga att hon inte har ett hjärta av guld.

Idag har vi haft en lekdag i skolan, med charader och hela havet stormar. Det var väldigt roligt och mycket uppskattat.

Och imorgon ska jag och kören i skolan vara där 7 så det blir uppstigning 6.00

hemska dag.

Idag har varit en dålig dag. Imorse när jag satt på bussen till skolan fick jag ett hemskt samtal, min bästa killkompis Joakim har blivit påkörd imorse och hade svåra inreblödningar och en skallskada. Det är därför jag har varit nere hela dagen. Nu så har dom satt ner han i koma för att hans kropp ska få koncentrera sig på att läka sig, men det är fortfarande osäkert om han kommer överleva.

Jag tycker att det är hemskt att en av mina kompisar kunde ha blivit mos idag, ett roadkill. Nu ska jag snart se DH sen sova, om jag nu kan det. Får se om jag orkar skolan imorgon.
image88

säng, säng, säng & jobba, jobba, jobba

Har nu fått igång mitt liv, ska jobba onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Det blir tufft, tur att jag har Sara då vid min sida(och kanske Anna). :D Annars så vet jag inte om jag hade orkat.


JINGELBELL ROCK



Annars så håller jag på med läxor just nu. Fick precis ett medelande från Roxy om att åka med till Åre över nyår, vilket blir av om jag har pengar, så då blir det tagg!

Sen imorgon blir det pepparkaks och lussebullsbak på matlagningen. Längtar!

Snart är det jul.

Igår hotade min mamma mig med att klä våran gran utan mig, jag trodde jag skulle dö(nästan iaf).

Lekte iaf med Jens, Jocke, Malin och Matte igår åkte runt med Jocke i hans bil. Lite skojigt, sen kollade vi på centralskolan hos Malin. Mysigt, mysigt. Sen idag har jag inget gjort något alls, börjat med engelskan. Jag och Cill ska läsa upp nyheter på engelska, lite klurigare att översätta än jag trodde.

MOUHAHAHA *CICCIS PANICLAUGH*

Nu ska jag se på Ice Age med min mormor och Roger och resten av min familj, dom är här och har ätit middag. :D
8 dagar kvar till Fia är 18, 9 dagar till vi ska ut.

Tränginsdagen #1

Idag har varit en intensiv dag helt klart. Först så hade vi en friskis och svettislektion på gympan i medel, tycker att jag klarade mig bättre än väntat så nu blir det Friskis och Svettis efter jul med Cillen, Fia, Emelie och Sara. Någon annan som känner sig sugen? Sen åkte jag och Sara hem till mig för att sedan åka till jobbet. Vi fick köpa böcker där idag så vi var där 10 i 3. Har nu handlat alla julklappar färdiga (förutom Cillens, ska prata med Fredrik om den imorgon) och min brors födelsedags present. Människan är född 2 dagar efter julafton, stackars bror. : ) Lässskeh!
Köpte 6 kg böcker ungefär, 12 atiklar. Är mkt nöjd med mina köp och allt gick på 100:- duktigt Jossän!

Sen fick jag gå och plocka hela dagen så jag har fått mig en ordentlig promenad idag. Jag förkännar att någon klappar mig på huvudet imorgon.

Sen har jag och Sara bestämt (och Gunn på ett litet hörn) att vi ska sjunga Julens tid är här. Det kommer bli bästa jullåten på julavslutningen, kläm på det paketet du. Fia och Cillen fick en försmak på hur det kommer låta.

YOU WISH I KNEW YOU LIKE I KNOW HERRING

Nej, nu ska jag se Jul i Kapernaum, ni vet den gamla julkalendern som gick på 90-talet någon gång.

Dagens humör: Trött
Dagens mående: träningsvärk.
Dagens borde: Slå in mina julklappar.
Dagens frisyr: Lockigt
Dagens smink: none.
Dagens klädsel: Artfuldooger-jeans,  hoodtröja, vitt linne, hello kitty strumpor (dom var viktigast)
Dagens planer: Gå och lägga mig i tid.
Dagens materiella vill ha: Pony (måste tjata lite mer på fredrik)
Dagens längtan: Att Fia ska Fylla 18 nångon gång! :D
Dagens fundering: Att alla måste snacka om en sak hundra gånger per dag (ni i klassen fattar)
Dagens beroende: Min mörka choklad som jag köpte i tisdags.
Dagens tråkigaste: Bråk, tjat och allmänt kaos.
Dagens tidning: .se
Dagens låt: Youtube - David Choi

St. Nicolausdag.

Såg på julkalenderna imorse och då sa dom att imorgon eller idag är det St. Nicolausdag, men är det inte det helgonet som är jultomten? Eller har jag fått detta om bakfoten. Nej det tror jag inte, jag har nämligen stenkoll på julen.

Annars idag vaknade jag med feber och sprängande huvudvärk, vilket var ganska skönt, inte att vara sjuk utan för att jag blev sjuk just idag. Skulle ha prov idag men känndes inte så taggad på det sen kunde jag inte allt så bra som jag önskat så är allmänt glad att jag var sjuk.
Jag undrar hur många det var som skolkade idag egentligen..
Annars så hittade jag min chokladkalender och fick äta hela 4st chokladbitar. Det är väl det possetiva med att jag inte visste vart den låg. Annars har min dag varit allmänt tråkig, har sovit bort lite feber iaf. Måste tempa mig och om jag mår bra ikväll går jag till skolan imorgon. Jag pallar inte vara sjuk, sen MÅSTE! jag jobba imorgon. Ska diska lite, även fast den igentligen är min systers, men kan göra en god gärning och hjälpa lite på traven.

Hittade lite bilder från Emelies tjejmiddag, måste göras om.
Förklaringar till bilderna:
1.  Säger bara: Do the eye-pose!
2. Jag coh Fia hade råkat tagit av Nuzze sprite då bad jag om ursäkt.
3. Glada och nöjd.
4. Cicci och Cillen verkar nöjda  dom med.
5. För att vi gör att hela festen blir "lite" roligare.
6. För det är jag som var kvällens partyfreak.

Sen ska jag läsa i min svenskabok. Annars så blir det Greys Anatomy och DH och sen sängen.

Intelligens vacum..


BECAUSE I LOVE YOU JOHAN GLANS, SING WITH ME

"Ledig"

Så idag har varit en ganska skön dag. Jobbade inte idag behövde plugga och det har jag gjort så nu behöver jag inte oroa mig för morgondagen än. Blev riktigt nöjd faktist, så det känns riktigt bra.

Annars så har jag sett High School Musical 2, började gråta så fina låtar. Fast jag gillar inte hon Vanessa hon har så pipigröst, gillar mer Ashley Tisdale hon har skönare attityd. Och för att inte tala om hennes karaktär Sharpay, så otroligt skön brud.

I KNOW YOU LIKE IT TOO

Nu ska jag lyssna lite på Elvis och sen blir det sängen för mig.

i'm dreaming of a white christmas

Ja, nu är det december men vart är min snö? Hoppas den kommer snart, då blir jag nöjd.

I fredags så blev det inget av det jag skrev, jag stannade hemma och mös med familjen och såg på den där filmen med diktatorn i Uganda. Den var verkligen jätte bra. Sen blev klockan 2 och alla gick och lade sig.
Min klocka ringde 08.57 så hoppade jag upp ur sängen piggare än piggast och väkte min lilla syster och så tittade vi på första avsnittet på julkalendern. Så här såg det ut:

Sen öppnade vi vår chokladkalander och var allmänt nöjda. Sen åkte jag och Lollo till centrum och handlade julklappar, har nu handlat till alla utom Ubbe, han är knepigast. Sen blev det lite grejer till mig själv, nya partyoutfitter till Fias födelsedag (18 december). Jag längtar, sen blir det nog en till vi ska på julbord med Nanne.
Sen kom Becca och mötte oss så vi gick runt lite. Sen blev klockan mycket och jag och Lollo drog hem.
Vid 6 drog familjen hem till Lotta, min mammas kusin som fyllde 31. Väldigt roligt och god mat. Dock lagar inte denna människa sin mat själv utan låter denna uppgift till Fredrik, hennes fästman. Roligt sällskap och god dryck och mat samanfattar denna kväll.

Och idag då har det varit fullt upp. Först julkalendern vid 9.00 sen gick jag, mamma och Ubbe ner till Gamla Apoteket och kollade på julmarknad. Sen gick vi till centrum och tittade på den julmarknaden. Där såg jag stackars Julius L, grisen som låg i en vagnen. Han kommer bli julskinka. Fast jag behöver inte må så dåligt över det, jag äter inte julskinka så jag behöver inte tänka på att det är Julius jag äter. Sen väl hemma igen bakade vi lussekatter.
Sen åt vi fondue och det var underbart gott och så såg vi på en julfilm mamma köpt. Den var jätte bra.

Nu ska jag se på Andra Avenyn och Barda (och min framtida man), hade!

RSS 2.0