tycks?

image61



Jossäkossä jag står i valet och kvalet.. Du kanske har sett bilden jag lagt in. den förste. jag tycker den är så gaaalet snygg, så en design like this, vad tycker du? I annat fall så kirrar vi biffen och gör om helt och hållet. jag tycker den där bilden var så gaaaalet snygg ivf. Självklart så är det lite småfirre kvar också.. /Cicci

Helgens äventyr

I lördags bar det av till Viper Room som planerat med Jens och hans klasskompis, var helt klart en väldigt lykad kväll. Men är lite för trött för att skriva om det just nu.
Sen igår, eller rättare sagt, i förrigår så var jag med Josse hela dagen, vi svullade oss och kollade på en massa sköna filmer. Sen runt 2 snåret fick Josse en tjuvrigning som vi genaste började prata med eftersom vi var övertrött och inte hade något speciellt att göra, det blev så att dom tröttnade på oss och la på. Vilket kändes som ett stort steg mot tjuvringarna!
Annars idag vaknade jag halv 6 på kvällen, vilket inte är speceillt fötvånande för jag gick och lade mig vid 5 tiden. Jo, jag har vart till affären och köpt mjölk, väldigt uppfyllande och trevligt.

Nej, nu ska jag försöka få Malin att hjälpa mig med Zootykoon. :)

Vardagen förfyller mina syften för förslappning. - jogy

häh.

UNDER KONSTRUKTION MVH CICCI.

Har inte riktigt bestämt mig hur layouten ska se ut. tålamood är FISKARENS bäste vän. visst?

splash

Igår bar det av till Märsta, skulle glo på film med Pernilla. Blev Pocahontas 1 & 2 och Kill Bill 1 & 2. Sjukt bra Kill Bill var, jag vill vara som tjejen i den filmen. Sen käkade vi popcorn och godis och var allmänt laxade. (Rexlaxed*) Sen så somnade vi. Blev väkt imorse klockan 8.00 av Persi för hon orkade inte vara upp själv, så vi kollade lite på tv sen bestämde vi att vi skulle dra till Kista när dom öppnade, det skulle vara vi och pensionärerna. :D Och det passar ju mig bra, ville faktist bli det när jag var lite som heltidsjobb. Ja, jag vet., jag är speciell. Så vi drog dit vid 10, kom typ 3 minuter innan, och affärerna vägrade öppna även fast alla stog där vid sina kassor och hade skit trist. Suck*
Hittade en massa fina saker, just look!
Örhängen från Ur och Penn för 39:-
2 par Örhängen från Glitter, Gitarrerna 8:- och Valarna 19.50:-
T-shirt från Cubus 99:- (MED EN VAL! KOLLA MATCHMAKING!)
OCh sen min favorit från Carlings 249:- I'm loving it!

Ska annars ikväll med Jens och hans polare på Viper room, ska bli jätte roligt, ska ha den från carlings med gitarrörhängena. Kommer helt enkelt vara grymmast ikväll. And you know it!

Höstlov

När ingen annan lyssnar, lyssnar jag på mig själv.

Så vart det lov. Skönt helt klart, men frågan är ju vad man ska hitta på nu då? Jag funderar på att kanske styra upp en Disneyfilmskväll för dom som är intresserade. Sen tänkte jg komma om någon annan än jag är tokigt sugen på att hyra stuga någonstans, helst i Österriket. Ska fråga Bror vad han åkte med för bolag när han åkte dit. Måste bara få åka i riktiga backar och i riktiga berg, kollade in hur mycket det skulle kosta att åka kolla upp på ungdomsresor eller något.

Annars kanske jag åker ner till Jönköping för det verkar inte som om det händer allt för mycket här hemma, vill göra något roligt på det här lovet. Annars känns det som om jag kommer sova bort det, vilket jag tycker är ett slöseri.

Annars idag så har jag blivit väkt 06.39 av Malin, tack för den du. Hon skulle till Ica 08.00 och köpa hårfärg och undra om jag ville hänka och passa hunden. Nej, hon har ingen hund, men hon är dagmatte och Josses hund. En söt valp som är en blandning av Rottis (rottweiler) och dobberman. Har inte hunnit träffa honom än, men det blir väl kanske nu under lovet.(?)

Snart kommer Spice Girls nya album, eller det är tydligen bara 3 nya låtar och resten gammla hits.
image52
Man var ju alltid någon i Spice Girl, vem var du?

musikmani/geni

Nu ska jag börja med att starta bloggen med posetivatankar. Har en vana att allt för ofta börja med något negativt. Så idag är jag väldigt nöjd med att jag "bara" 16% frånvaro i skolan, ska sträva efter det ökända nollan. Sen känner jag mig bra för att jag lämnade in Hemprvet som jag gjorde alla uppgifter på.

Jag har haft en skön dag helt enkelt och då känns det väldigt bra att skriva i lilla bloggen. Och igår har jag en väldigt förunderlig (om du inte vet vad det betyder, föreslår jag att kolla i ordboken) konversation med Mattman igår. Om jag inte visste att jag var så här konstig så hade jag blivit rädd, eller Matte rättare sagt? Vi kom in på dom konstigaste samtalen, har haft en sån vecka.
Kolla bara:


Sen satt jag en stund vid pianot och klinkade lite random, sen tyckte jag att det lät som Harry Potter introt. Så då plinkade jag vidare och sen POOF! Nu kan jag Harry Potter introt, kan visa tjejerna på LuciaträningenGunns piano. Är så stolt över mig själv. Önskar att jag hade en videokamera så skulle jag kunna visa er, eller en kameramobil så man kunde spela in. Men jag har ju min söta lilla Nokia från 90-talet. Inte för att det är något fel med allt som kommer från den tiden, men man kan ju börja undra. : )

HAKUNA MATATA (SPANISH?)

Sen idag bjöd Cillen på lunch, jag blev överlyklig, vi köpte varsin Yogi Yalla, jag fick en jätte god med Mango/Passionsfrukt och någon annan mystisk frukt och en jätte chiabatta och en apelsin till mig och en pingvinstång åt Cill. Fredrik (också kändsom cancerhuden) fick tuggummi och någon skumdricka. Och imorgon ska Fredrik köpa glass till mig och Cill. Woho, skön avslutning på skolan så här inför lovet.

Sen eftergympan utanför VilundaHallen så finns det nu en karta över väsby och lite foton, när vi gick förbi den så såg vi att Fredrik var med på en av bilderna. Jag garvade ihjäl mig, den är från Kairo och han var 10 år och sen är han lillebror Magnus med och någon annan snubbe. Om du ser den, kolla in hans armar! Man dör.

60 dagar kvar.

Jag har inte tid att blogga längre. Måste verkligen ordna det.

Har gjort färdigt vårat hemprov, det blev 3 sidor. Sen kom Sara med sina ENORMA 6 sidor. Och imorgon har jag bara 2 lektioner, det kommer bli hur skönt som helst. Nej, nu ska jag gå och lägga mig.


HE KICKED HIM IN THE PENIS

Nej vet du va. Nu är det bara 60 dagar kvar till jul. Undrar vad jag får i julklapp, hoppas på en gitarr.

Måndag

Så är det sista veckan innan lovet. Ska bli hur skönt som helst. Sen är det snart jul också. Ska börja kolla på julklappar till familjen, har det mesta utklurat. Sen har ju julövningarna i skolan börjat, sen har jag blivit inbjuden till Luciaövandet i Märsta av Sara. Så nu är jag hel hypad för det med. Längtar så mkt!

Så i helgen var jag hos pappa, som vanlit blev det inte helt som planerat, men helt klart en lykad helg. Kom ner vid 8 tiden så gick vi till DalBaffo som planerat och jag åt en mumsig pasta. Sen skulle jag åka hem till Mikaelas syster och passa Hilda med Mikaela (så klart) men tog bussen åt fel håll, så det tog ungefär 1 timme som egentligen skulle tagit ungefär 10 minuter. Sen kollade vi på film och myste, sen sov jag över där.
På lördagen så gick vi och shoppad lite, slutade med en fin tunika som jag är helt kär i, sen kom min farbror Jonas och hans fru Matrina och min minsta kusin Hilma som är såå gullig. Sen var jag helt slut och gick och la mig. Sen blev jag väkt till middagen, efter den drog jag och Lollo och mötte Mickan i Huskvarna och köpte popcorn och godis och läsk och gick till brors lägenhet. Där satt vi och kollade på Hot Fuzz och Wild Hogs. Sjuk roliga filmer, vid 1 kom bror och sen åkte jag och Lollo hem vid 2 någongång.
Söndagen spenderades med 5 timmar på buss och sen kollade jag på Andra Avenyn.

REMEMBER ME?
Flashbacks Cicci?
Kollar annars på Svan Prinsessan nu, hon liknar Sara ganska mycket. :D Sen så måste jag bränna ny disney skiva tills imorgons matlagning i skolan.

Helge Helg

Jag blev faktist väkt idag, men inte av någon otrevlig utan min pappa. :) Han blev jätte förvånad när jag sa att jag började 10.00.  Han var på ett sänt där skönt humör som han oftast är då allt är bra, ja unefär som jag är. Kanske har fått det därifrån? Man blir som man umgås och även om jag inte träffar min pappa lika mycket som jag skulle önska så har jag ju varit med honom hela min uppväxt.
Han tänkte beställa våra billjetter inför jul och undrade när vi slutade skolan. Nu (?) kanske du tänkte. Ja, annars kommer man inte få några billjetter, dom går åt väldigt fort, därför måste man vara ute i tid.

Han berättade iaf vad han hade tänkt (oftast inte samma vad som sker, men tanken är god) i helgen och då ikväll så ska vi gå på våran faworesturang eftersom Marianne inte är hemma DalBaffo. Dom har väldigt god mat där. Jag funderar på att ta en av deras sallader, för sist Marre tog den så var dom väldigt generös med räckorna och det.
Sen på lördagen kanske vi ska åka och titta på hästar som pappas vän har, visst dom är travare men det betyder inte att vi inte kanske får rida. Några fler planer hade han inte. Så då kan jag nog ringa Mikaela och kanske hitta på något. :D

Jag saknar faktist ridningen nu. Mer än vad jag tror att jag vågar erkänna. Att bara dra till stallet och mysa med fawohästen eller så träffar man alltid någon där, drar ut och rider. Sökte faktist en plats på Sättra där jag red förut, men dom hade inga platser, så det blev inget. Sen var det nog bra, jag vill bara träna min ridning och dressyr är knappast min starka sida. Skulle varit annorlunda om min faster bodde närmare, hon och jag är väldigt lika i många aspekter, vi går runt och sjunger hela dagarna, vi är lika sålda på hästar. Sen massa smågrejer som Farmor och pappa går runt och babblar om. Hon och jag pratar alltid när jag är hos henne att vi måste åka och rida. Och människan har ju nu Sveriges finaste ilsändska sto (champion). Det är det inte många som har. Har ridit på henne(inte på min faster, utan hästen), fast kan ju inte riktigt rida islänning speciellt bra, men med träning så går det att bota det med. 

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, smsa Sara så hon inte glömmer Mysteriet på Greveholm, sen lite panikpluggning innan historia "testet".

RUDOLF = MIN PAPPA

Rudolf: - KARIN!
Karin: - Ja? Jag ligger i badet.
Rudolf: - LIGG KVAR! *hyperventilerar*

Jag skrattar lika mycket varje gång,
Rudolf är en nästan exakt kopia av min pappa.
Han vill alltid det bästa, men slutar ofta i skrik och panik.
"En häst kan inte hoppa och smacka, när den ligger som en döing på min macka!" - Sune

Fight in the night.

Har hittat till Cillens/Herrings bilddagbok. Har tänkt på att jag inte ser normal ut på ett enda foto? Men det kanske spelar hur jag är egentligen? Jo, men det låter väl ganska okey, bara jag inte är ett psykfall som vissa i våran klass. Jacob?

Har ju blivit lite trist mella vår klass och våran parallel klass, har nämnligen blivit en "liten" fight, eller vad jag nu ska kalla den. Blir så arg och frustrerad när jag tänker på det. Men det hela är så patetiskt. detta är vad som hände:
Vår klass hade en håltimme, så jag och Sara satt och sjöng på disney som vanligt. Helt plötsligt...
91:an: -MEN KAN NI HÅLLA KÄFTEN! NI KAN JU INTE SEN SJUNGA!
Jag och Sara kollar på varandra.
Jag: -Visst, vi kan va tysta. Men det skulle ju inte sakada om du sa det lite schysstare.
Ja, senurtade det och paralellklassen la sig i, sen blev det bråk.

Detta "NI KAN JU INTE SEN SJUNGA!" har blivit ett nytt motto för oss, har användits flitigt sedan dess, speciellt mot mig? haha.

Annars så har jag gymmat idag på idrotten, kommer nog ha träningsvärk i magen. XD Tack Cillen! Sen så började jag, Cill, Fia och Emelie jobba med vårat nya arbete i Näringslära. Då skulle vi kolla in två olika resturanger, vi valde Tiger och Valentio"s". Sen blev vi jätte hungriga men hann inte gå och beställa något.
Så när jag kom hem blev jag förvånad då Ubbe var hemma. Vi åkte och hämta mamma, sen åkte vi och hämtade mat på Tiger. Jag blev överlycklig. XD
Sen så har jag inte gjort så mycket här hemma, pluggat lite. Sen fastnade jag vid datorn, fast gick ut på en liten promenad... Ensam tyvärr, blir lite ledsen när jag bestämmer med folk att vi ska börja gå och röra på oss, sen händer inget. Få ta hand om det själv då. Suck.
CHECK IT OUT

Nu sitter jag och youtubar på disney låtar, nu lyssnar jag på Herkules - Go the distance. Sen ska jag plugga vidare och kolla klart på The Ewok 2.

blää

Har inte alls varit på humör för att blogga. Allt känns lite blää just nu. Inte för någon speciell anledning, men ibland är det ju bara så. Vill att något ska hända här hemma och helst av sig själv, men det är ju knappast troligt.

Idag har jag varit och firat Pernilla som fyllde 27. Roligt att träffa alla, har inte sett dom sen sist. (Haha.) Nej, men vi satt och pratade om Lottas och Fredriks bröllop som blir den 8/8 - 08. Häftigt datum. Sen fick jag reda på att efter gymnasiet var jag välkommen att bo hos Pernilla om jag vill, klart jag vill. Jag kan bo på hennes soffa, som är himmlen. Hur djup och mjuk som helst. Blev dock inte så lång varigt, då vi hade tvätt tid och 4 IKEA kassar fulla med tvätt. :) Allt blev tvättat doc. Woho!

Var och kolla Ciccis blogg. Jag checkar den varje dag, har blivit som en morgon ritual, den och Ugglas. Försökte lära mig några låtar på pianot också, men det gick mindre bra. Sen i skolan har vi dragit igång Luciaövandet. Jag är gladare än någonsin, har längtat sen vi slutade skolan förra året. Samma gammla gäng från klassen, nu måste vi bara hoppas att det finns några bra 1or som vi kan lära allt vi kan.

Har kollat klart på första Ewok filmen, inte Star Wars episoden, utan dom har två egna filmer, är inne på halva andra. Dom är så söta, jag vill ha en sån som kompis.


SEX EDUCATION BY MARIO & LUIGI

Hey Jude

Nej, inte: -Hej jude. Som en viss person trodde idag. Är det sant att det finns så okultiverade människor som inte har hört talas om Beatles? Detta chockade mig otroligt mycket, trodde nämligen alla eller iaf nästan alla hade hört denna låt eller iaf förstått att det inte handlar om en jude.

Har idag varit sjuk Malin och min simninga har blivit uppskjuten igen. Har idag sett klart på Andra Avenyn, varför ska det vara så heta människor i den serien? Jo, för att det är myspys helt enkelt. Han som spelar Håkon blev årets Hunk. Var inne och tittade på svts hemsida och kollade runt. Hittade t.ex. att man kunde ansöka om att bli statist till Andra Avenyn så det gjorde jag. Sen kom jag in på Barda, ett barnprogram som jag föreslog till min lilla syster att söka till i sommras. Det har börjat sändas på fredagar, det var hur häftigt som helst. Är lite småförälskad i han som är spelledaren, Karl. Ge mig! Funderar på om man inte ska börja lajva, kanske kan få lite tips av Karin, hon höll ju på med det när vi gick på Grimsta.

Har kollat på gammla Dukes of Hazzards, hon som spelar Daisy i den är såå mycket snyggare än Jessica Simpson. Där kan vi snacka blondie. -I know it's tuna. But is it fish or is it meat? Brutalt korkat, kan typ inte sluta skratta åt det. Nej, nu ska jag äta upp min fruksallad som jag gjorde imorse.
ENJOY

Winnerbäck är den bäck som leder till mitt hjärta.

Har nu Lars Winnerbäcks nya skiva Duagava och den är helt enorm. Han är den duktigaste musikern och textskrivaren i Sverige. Har lyssnat på den hela dagen igår och idag.

Annars igår var jag och skolan, sen var jag och hälsade på min morfar (han med en apa i magen, internt) som fyllde 67 år. Träffade min moster och hennes man och Erica min kusin, Flisan var hemma och plugga. Annars så gjorde jag inte så mkt. Jo! Jag kollade på Andra Avenyn, den är jätte bra ju.

Idag var vi i skolan och hade gympan då vi körde fotboll mot vår parallelklass, hann bli 3-3 sen hoppade Emelies knä ur led så vi fick avbryta lektionen och hon fick åka till närakuten. Sen hade vi matlagning, vårat tema för denna vecka var Amerikanskt. Vi fick choklad och banan milkshake, hamburgare och sen brownies med glass eller grädde. Det var gott, men jag trodde jag skulle spy sen efter den middagen.
Sen så kom min mormor och hennes man Roger hit på fika, hon hade baka min fawokaka till mig. :) Mjukpepparkaka, jummie. Sen har vi myst här hemma lite.
Släkten på mammsens sida. Och Billan är med. :( Wossing, vill att hon ska bo hos oss igen.

Nej, nu ska jag fortsätta se på Andra Avenyn...

resume

Så idag var jag och kollade på Sound of music, den var bra, inte lika bra som den förra, men bra. Gillar inte Pernilla Walgren så mkt. Hon låter så fake, som när Sara leker Belle: -Men tack då! Tack så mkt!
Nej, men Tommy Nilsson, guuud va han är bra. Har inte riktigt funderat på honom innan, kanske ska yotuba (nytt ord, duktigt!) upp honom och kolla in lite. Sen märkte jag att det är ju han som göra rösten till Odjuret i Skönheten och Odjuret. :D Som jag så på musikal i våras med Charlott Perelli. Den var super bra. Fast inget slår Christna från Duvemåla. Den är så underbar. Vill att dom ska sätta upp den igen, då ska jag se den. Dan Ekborg är så grym, Helen Sjöholm är brilljant och så svensk... ja vet inte hur man ska utrycka henne riktigt. Allt är så genomtänkt underbart.

Annars så har jag varit hos Mattman och kollat på några avsnitt av Band of Brothers, var länge sen jag såg dom. Good shit. Sen blev jag hämtad av Jocke, Jose' och Malin som kom hem från Jose' mamma. :) Nu börjar vår tränging, våra "smala" dagar. Ska simma imorgon efter skolan med Malin, sen ska vi möta Jose' och gå/power walka.

Sen har jag läst om en au pairs liv i London, har följt hennes blogg ett tag, sen glömde jag bort henne. Nu hittade jag tillbaks till denna underbara blogg. Hillevi skriver bra och mycket intresant, hon är i London just nu och jag är väldigt nyfiken på att göra något liknande efter skolan. Detta är hennes blogg: http://entuff.blogg.se/ -Check it out!


Sound of Music

Idag är det sista dagen på helgen som du kanske har märkt. Sitter och tittar på idol, har förälskat mig i Amandas röst. Så underbart hes så jag bara ryser. Me love that. Sen blev jag väkt av ett helt underbart sms av en väldigt trevligt pojke.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för snart ska jag, mamma och Lollo in till staden och kolla på Sound of music. Det är andra gången jag och Lollo ser på den, fast då vart det i Göteborg med annan ansambel. Så det är ju helt anorlunda denna gång. Vi är musikalfreaks hemma hos oss.

Djurvakten anmälersig

Idag är det en såndär skön dag då jag har lust att gå ut och gå. Jag gick faktist från tunneln vid BK och hem till mig på 14 min och 10 sek.  Ska börja träna med Malin och nu kanske Jose' och är på. Så jag kan redan nu börja tjuvträna lite.

Igår var det alltså fredag och då var jag i skolan. Jag och Sara använde 1 av våra 2 lektioner vi hade på dagen till att kolla på disney princess costumes. :D Fanns ett par riktigt fina. Sen så var jag hemma ett tag, sen ringde Malin och då gick jag hem till henne. Då frågade hon mig om jag kunde mata djuren på lördag och självklart, som en bra vän så säger jag såklart ja. Sen kom Anki och Vicky med sin bil och vi åkte runt lite. Sen släppte dom av oss i centrum så gick vi och mötte Jose'. Gick i centrum ett tag, sen gick vi hem till Jocke och Jose', dom har gjort det jätte fint hemma hos sig. Efter det drog vi på Mammas, men jag var inte hungrig.
   Sen ringde Ville och undra om inte jag ville komma hem till honom och spela Wii, och det ville jag, så klart. Gick ganska bra för mig, fast jag vann inte. Människan är helt omöjlig att klå. Sen råkade jag halka på hans ena kontroll så jag pajade den. Hur då? Jo, han hade lagt den på golvet, när jag bett honom att inte göra det. Smart ass.
Sen åkte jag hem, käkade en toast och spelade massa spel med Persson på msn. Jag vann över honom hela tiden vi körde Röj-flagg. Skitskojigt, lite mindre roligt tyckte nog Jocke. Dålig förlorare som han är.
Sen åkte jag hem till Mattman, sen kom Jens och Oskar också. Va myspys, grabbarna körde 360 men jag pallade inte. Sen när pojkarna hade gått kollade jag och Matte på slutet av DaVinci Koden, för det var det ända jag inte sett av den filmen. Sen gick vi till statoil och där skilldes våra vägar. Sen powerwalkade jag hem.

Nu ska jag jag göra mig iordning. Kanske kommer ett till inlägg senare.
"Men då måste du vara snäll, och vänta till julaftonskväll." (8)

Kanelbullensdag

4 Oktober är kanelbullendag. Detta har firats med en bulle med Cillen, den var mumsig.

Idag kom jag till andra lektionen idag, då fick jag höra att jag tydligen var sjukanmäld. När då tänkte jag, men sen kanske du tror att jag gick hem. Men nej då. Jag var så duktig att jag gick vidare och allt detta bara för att göra Cilla glad för vi skulle redovisa om Curry på Näringslära. Vilken schysst polare jag är. Vill påpeka att vi hade ett prov som jag inte hade tränat på som gick jätte bra på. Hur nöjd som helst. Här kommer ett värdelöst skämt, men den innehåller bulle så, varse god.

Två elefanter var ute och flög, då den ena plötsligt ser att den andra har en bulle i ögat.
Två elefanter var ute och flög. Då sa den ene:
- Du har en bulle i ögat.
- Va sa du?
- Du har en bulle i ögat.
- Va?!
- DU HAR EN BULLE I ÖGAT!
- Du, jag hör inte, för jag har en bulle i ögat!


Nej, nu ska jag ta mina piller och ögondroppar, sen blir det marsh i säng. :)

operation?

Igår har jag knappast den roligaste dagen/kvällen. Hade super ont i bihålerna så senare på kvällen hade jag tid på närakuten på "Lövet". Satt där en timme innan jag fick komma in, sen så knackade dr. lite på mina bihåler och skickade en remis till St Eriks Ögonsjukhus för det bränner på mitt öga typ. :S Sen fick vi åka hem, känndes lite onödigt, men men. Träffade Jill, Roxys mamma där, hon var superhes.

Så idag gick jag upp klockan 6, gaah! Har inte varit uppe så där tidigt sen jag jobbade hos Ubbe på påsklovet. Man kom in där iaf så har fått kortisåndroppar och saltlösning. OCH EN PIRATLAPP! Haha, jag funtar på att gå utklädd imorgon när jag ska till skolan, då ser det inte lika synd ut om mig. :D Önskar att jag hade min piratkostym nu som jag ska beställa. Sen så fick jag droppar som utvidgar puppillerna, men bara på det dåliga ögat. Ska lägga in en bild sen så får ni se hur lustigt det ser ut...kanske. Ser lite granna ut som den där tjejen i Idol som inte tycker om någonting, förutom sjunga.
Kanske ska få operera mina bilhåler för att jag har bihålsinflammation hela tiden. Hoppas, så kanske man slipper ha eländet.

Sen har jag och Malin bestämt att när vi är friska ska vi börja simma. Ska bli skönt. Visst du att jag får dricka 7.3 öl efter 1 och ½ timmes simmning.

4 Oktober är det kanelbullens dag. Det kommer fira rejält för min del. :D

skrutt trappor

Jag tycker så illa om att bo högst upp, längst bort. För tänk om jag skulle bryta benet, eller både benet och armen så jag få åka cptruck, måste jag flytta då eller? Sen när man är försenade eller glömt något måste man springa upp för alla trappor och sen ner igen. Sen när man ska till tvättstugan, som ligger längst ner.... ja, du kanske förstår.

Hittade min checklista från i fredags, den är fin, faktist så fin så den får komma med i bloggen.



Idag har jag inte gjort någonting, spelat DS, varit avundsjuk på Mattman för han har köpt en 360. Fast jag är ditbjuden i helgen, kanske blir film då också, eftersom jag inte kunde sist. Annars åt jag viltskavsgryta som Ubbe gjort, super gott! Annars så har jag kolla på den mest patetiska bloggen någonsin, BlondisBellan eller vad hon heter. Visst hon är jätte duktig som är med i alla sina föreningar men det hon skriver om är opersonligt och ointressant. Kan någo förklara vad som är det braiga med hennes blogg, så man kan få lite insikt? Nä, kollade in på Magnus Ugglas blogg, där har vi en cool snubbe. Han kan slänga ut sig dom skönaste komentarerna och han skriver om roliga saker dessutom.
Har annars blivit förälskad i hans nya singel "Pärlor åt svin" som är helt underbar. Den har gått på repeat hela dagen/kvällen. Därför ska den få komma upp på bloggen.


I'm loving it!

bom-sicka-bom

Så har en helg gått igen och vad har jag gjort? Jo, det ska jag säga dig nu!
Jag och min lilla syster Lollo åkte ner till våran far som bor i Jönköping på fedagen, käkade tacos. Sen ringde Mikaela så jag gick och mötte henne inne i staden, vi gick på Donken (där alla fjortisar hänger om ni ville veta) och hadlade mat och henne. Sen kom bror som hade varit och jobbat, så han tyckte väl inte att det var det roligaste att komma till ett annat donken. Sen, så smart som han är så har han glömt lägget. Haha tror det är något som ligger i släkten, kallas nämligen Lägget av folket från kryssning på Cinderella. Så då kunde vi inte gå på krogen, men vi drog hem till bror och kollade film istället, somnade i soffan.
Lördag morgon vaknar jag och hittar brors DS på bordet och spelar det tills resten vaknar och vi drar in till stan och ringer Lollo. Köpte ett par skitsnygga Artful Dodger jeans, för hör och häpna 399:- klå det om ni kan. Sen var det lunch med Marianns föräldrar så spelade vi skip bo, sen gick jag och la mig för jag inte kunde se på grund av min smärta i bihålerna. Sen kom bror och åt Kreolskgryta, jummie! Sen drog vi (Mikaela mötte oss inne i staden) och såg på Härmed förklara jag er Chuck & Larry. Adam Sandler var brilljant som vanligt och dom sköna skämten var helt enkelt lovley. Den var helt klart värd att se.
image44






















Idag handlade vi jacka åt Lollo, människan är nu 1 cm längre än jag, skäms lite. Men det är ganska praktiskt att vara kort, så det så. Sen tog jag och bytte min rosa Ds mot brors så han kan lägga in nya spel på min. Sen satt jag 4,5 timme på bussen. :(
Har suttit och räknat och har kommit fram till att jag har åkt buss till och från pappa i mer än 2 ½ vecka. Där är 432 timmar, vilken bortkasstade tid egentligen.

Lite sköna citat, känner igen mig lite.
"Timon: 'Jag säger bara det Pumba, det stinker.'
Pumpa: 'Mmmh, förlåt."
- Lejon Kungen.

"Prins John: 'Hör på; om du så mycket som väser en väsning, Väs, så får du GÅ till Nottingham!"

"Louie: 'All right, Karnage, you win.'
Don Karnage: 'I do? Ah, but of course! I always do!'"
- Luftens Hjältar.

Imorgon ska jag se om man inte kan fixa nytt passerkort, sen ska jag kolla med tjejerna i klassen om julsångsträningarna med Gunn. Det ska börjas i tid sirru.

Min och Malins låt! Bara för gå lite på gaytemat i filmen och sen vad man kan göra för annat vettigt istället för att sitta på bussen.
 

What, What?