jag vill ha fredag idag. :)

Jag har fått pengar och nu är jag på glatt humör igen. Och nu kommer nog min bror med på Amsterdam resan också vilket är helt underbart. Har dessutom fårr mitt studiebidrag så nu ska här handlas julklappar. Ska skriva en bättre julklappslista av vad som ska handlas, ska tas bort och läggas till lite här och var men det blir nog fin fint.

Idag har varit en väldigt jobbig dag i skolan, inte för att det har varit mycket att göra utan för att många droppar så gör att glaset rinner över. Och med detta menar jag Jacob som jag vart så irriterad på så jag skakade. Men nog om det nu.

Blev lite lugnare av att få krama min Becca och vi bestämde att imorgon ska vi åka in till stan och handla julklappar och senare på kvällen ska jag åka till Lotta, tror inte jag kommer palla med att bowla också.
Sen ikväll har jag inte bestämt mig än avd jag ska göra. Antingen ringer jag Roxy (vilket jag ska göra vilket fall som helst) eller så våldgästar jag Fille, eller så lekar jag med Matte. Får se hur det blir..

Och på söndag blir det uppgång klockan 9.00 för då börjar dom med nya julkalendern. Måste bullas upp i soffan med täcke och sömndruckna ögon och titta. För er som inte är lika antusiastiska (lite osäcker på stavningen) kan ju se avsnittet på svt.se men det hoppas jag att ni inte är. Så mysigt ju med att göra en sån grej, som när man var lite. Julen nalkas!



I WISH I COULD BE WITH YOU ON CHRISTMAS

Favorisering är bara irriterande.

Appropå rubriken så fattar vissa vad jag menar. Inte menat att alla ska förstå.

Idag var en jobbigt morgon, fick gå upp halv 7. Jag är nog för bortskämd med att börja halv 9 och bo nära skolan. Vi var på Vin och spritmuseet (nej man får inte sprit där, men dom har vinprovning) och hade rollspel. Det var roligt, fick slippa lite vanlig skola och nästa vecka tror jag vi ska på teater också.

Har jobbat idag, bästa jobb dagen hittills, hann hem innan jobbet. Hann kolla på guld kompassens hemsida. Jag har en sån där nojja att om det kommer en film som redan finns på bok vill/måste jag läsa den. Vilket är ganska najs, men den här gången behöver jag inte göra det för jag har redan läst den. Och den är verkligen att rekomendera, om du gillar fantasy. Det är den enda genren som jag läser innom böcker, gillar inget annat. Så jag ska se den med Sara och Fredrik.
Sen fick jag packa sjalar, satt hela tiden och var väldigt nöjd med det, sen skjus nästa hela vägen hem så jag slapp åka komunalt. Fick åka med Dianas pojkvänn och Tess var med, min konfakompis. Nej, jag har inte tagit konfermationen jag blev kickad från min grupp. Orkar inte förklara varför men det var prästens fel iaf.


CAN'T WAIT

Jobbigt att jobba.

Nej, faktist så är det inte så jobbigt. Bara det att jag var så himla trött idag. Har tjänat in lite pengar nu och nu när jag och Sara varit och tittat i centrum vet jag en massa saker jag vill ha nu. Sen på lördag är det födelsedags fest hos Lotta min mammas kusin som fyller 31. Kommer bli hur roligt som helst, sen kanske det blir bowling på kvällen.

Och nu på fredag får jag mitt studiebidrag och då blir det julklapps shopping. Har gjort en inköpslista vad jag ska köpa. Men nu börjar Greys Anatomy så nu ska jag sluta. :)
image79

det finns bara ett orginal? det finns två.

Om du inte fattar det här så ska du få en hjärna av mig i julklapp.


Snart så.

När man var lite hade man en dagbok man inte visade för någon. Nu nästan 10 år efter så skriver jag dagbok igen, bara det att nu skriver jag för allmänheten. Ett framsteg för människan, nu ska vi visa vad vi känner för våra nära och kära och alla andra som vill titta. Kan inte dessa känslor bli förbisedda? Jo, det kan dom verkligen. Som ett annat faktum med msn, när alla frågar hur man mår. Det svaret som är vanligst skulle jag tro är "bra", men mår vi verkligen så bra som vi gör? Det tror jag är ett kännt faktum att vi inte gör. Hur många människor i Stockholm är det inte som äter antidepressiva och mår allmänt dåligt. Jag gör mitt bästa för att få dom i min närhet att få minst ett skratt om dagen, då min filosofi är att "ett skratt förlängre livet" och man mår bättre innombords om man skrattar. Därför skrattar jag hellre än att gråta.

Nej, idag har jag ett magknip som heter duga. Var i skolan och skrev en uppsats på engelskan. Det gick bra men känndes som jag fastnade hela tiden, men grammatiken var bra. (Tror jag iaf, känndes så.) Så jag hade luciaträning men efter det så gick jag hem och den har fortfarnde inte gått bort. :(
Var och träffade Josse och Vicky som såg en bäver (ja, en bäver) i Väsbyån. Vad är oddsen på det?

En glad nyhet är dock att Amsterdamresan är nu bokad! Så snart är jag där, nu ska här sparas pengar. Måste hitta ett par riktigt schyssta kläder tills dess.

Saker att se framemot i December:
2 dec. Första advent! XD
13 dec. Lucia
15 dec. Julbord och se på Nanne Grönvall
18 dec. Fia 18 år.
19 dec. Utgång med Fia, den kommer äga.
21 dec. Skolavslutning!
22 dec. Åker ner till pappa.
24 dec. JULAFTON!


Nu undrar du säkert: Varför har hon satt in en bild på Spice Girls? Jo, det är för jag lyssnar p dom just nu, dom kom upp när jag sitter och lyssnar på last.fm så kom låten Say you will be there. Inte konstig att man gillade dom, låtarna är grymt lätt och sen svänger det.




YOU KNOW I'LL BE THERE


Modesty - vad är det?

Vi kan faktist för en gångs skulle börja med att berätta helgen i kronoligisk ordning.

Lördagen kom och jag var allmänt jätte trött, mina sovproblem vill inte ge sig. Kan beror nu i helgen för att jag inte går och lägger mig i tid, men vem bryr sig om det? Familjen begav sig till Steningeslott och gick på julmarknad. Var lite besviken på att det var bara var ett av alla smakprov som jag ville smaka. Det var en massa äkliga ostar och annat snusk som korv. Vart är knäcken?
Sen när vi tittat på allt så bar det av hemmåt och jag hann sittat vid datorn ett tag, sen kom Roger (min mormors man) och hämtade oss. Vi skulle nänmligen åka till dom och äta middag. Och hör och häpna, mormor has accepted that I'm a adult now! Jag kunde vara mer stolt, blev nämnligen erbjuden alkohol och då är jag nöjd. Inte för att jag får alkohol utan mer för att jag känner mig lite mer som en del av de vuxna nu. Slipper kanske sitta vid barnborden. So, solong suckers! Sen hade jag en av det roligaste hemfärderna på länge. Ubbe hade fylle snack med taxichaffisen som var måttligt road. Blev mycket svengelska, sen när vi kom hem envisade han sig med att sitta i Lollos säng och tracka henne. Det var roligt och mycket underhållande.

Idag, eller rättare sagt igår. Så har jag städat mitt rum riktigt ordentligt, bäddat om i sängen, pluggat (se inte så förvånad ut!) och sen drog jag iväg till Matte. Såg på sagan om ringen eller typ halv, sen tog jag bussen hem. Och nu sitter jag här. Och tittar på designen Cicci har gjort till mig. Vilken kompis asså. : ) Fast jag tycker ändå att den borde vara Disney inspirerad. Gillar mina sexiga stirrlook, eller vad säger ni?

Sen senare idag ska vi boka AMSTERDAM! Jag är såå taggad. Tror jag ska beställa hem den här, den är het. Frågan är bara, tänk om jag hittar något bättre?



HE IS SOON HERE


cecilia hära.

jahapp, så har jag gett mig på din blogg igen då. man är ju en riktig amatör ivf, en sak som är bäver. Se länken under bilden bara.. den är BLÅ! juste.. jag vill inte ha den blå.. man vad gör man om man inte kan? Jaja, så får det bli tills jag finner en lösning.
Annars tänkte jag på det att såhära är du nöjd eller? för annars tar jag den.. Det kändes så tråkigt och sitta o göra den där beiga ariel-layouten, så jag tänkte att jag skulle exprimentera lite. jag är faktiskt rätt så nöjd, men visst en del grejjer kan man säkert kirra lite mer med.. som en linje mellan inläggen, finns ej att få tag på. enda sättet är att välja en ny layout. och det har jag faktiskt inte ork eller tid med. sådeså. sen lite annat fiffel, men såhär ser det ut för skrivandets stund!

det var nå mer jag funtade på också.. JO juste, HAHA ser du mina små rackartyg jag har gjort?;)
hähä, hojta om du finner dom. mwhaha.

nu skall en bild läggas in i headern, och jag vet precis vilken jag ska ta.
återkommer senare kära jossan.



jahapp, så kom vi till det här då ingenting funkar igen.. gash blir tokig. tanken var att din partyoutfitbild skulle åka upp i hörnet. men så blev inte fallet.. just nu väntar jag även på att min blogghjälpreda ska publicera lite fler hjälpinlägg så jag kan pyssla mer..
men nu väntar tre avsnitt andra avenyn på webben, så jag lämnar din bloggis.. nu har jag börjat ivf, så det kommer en fortsättning. snart så..
Godnatt!

Gladare och hesare.

Ja, som du såg på överskriften så är jag mycket gladare och hesare idag än vad jag var igår. Har insett att även om dagen igår var skit så är det ändå bara jag som bryr mig riktigt ordentligt om det,så vem orkar älta sådant. Sen är det sånna saker som händer, speciellt mig. :)

Har varit i skolan idag, gjort klart min Historia-historia. ja, det är en historia om digerdöden, gick mycket bra. Om du vill (och det är klart du vill) veta så, blir min gubbe innebränd i slutet bara för att jag inte skulle hålla på i evigheter. Sen nästa gång ska jag börja skriva om våran intervju som vi ska göra (också en historia i samma ämne) om jag inte börjar lite på den nu. Har kommit på en jätte bra story.

Idag så är det ju fredag, så idag ska jag troligen, vet inte riktigt, åka till Matte och se på Star Wars! Ska se dom gammla filmerna, var ett tag sen jag gjorde det. Jag är ett Star Wars feak (ja, det med) och fixade när 3:an hade släppts ut, att Kulturhuset i Väsby hade en Star Wars kväll där dom visade alla filmerna på biografen där.

Sen imorgon ska familjen till Steningeslott och gå på julmarknad. Sen är vi bjudna till mormor och Roger. Hon försäkrade mig om att det inte skulle bli palt efter som jag inte gillar det. Då sa jag till mormor att det är anntecknat nu och att om det på något konstigt vänster ändå skulle bli det så kanske det kommer en stämmning på posten. (skämt åt sido.) Sen hoppas jag att jag får låna lite pengar av mor, för jag kom på (eller rättare sagt Sara sa) att jag inte får någon lön den här månaden. Jag får ju den i December, så måste ha pengar till billjetten till Amsterdam. Har förövrigt inte hittat några kläder än, så Rikard och Mikaela kanske kommer upp efter nyår och så ska vi gå på kläd jakt och sen ha en riktig krogrunda. Vi är så taggade på det också.

Kollade runt och kom in på Applestor där man kunde köpa lite roliga saker, om du vill köpa en sån här till mig blir jag glad. Ännu gladare om jag får den här inskriptionen.
image70

Tröttve.

Kul, har glömt min väska på station och när jag kom dit för att se om den var där. Nej, då var den borta. har skrivit till sl, hoppas jag får tillbaks den. Orkar inte skriva mer nu. Har varit i skolan sen halv 9 sen kom jag hem nu, 12 timmar senare. Plus att jag bara sov 45 minuter inatt. Inte det roligaste. :(

3 dagar kvar!

Sen ska jag och Mikaela boka vår resa till Amsterdam och till Trance Energy! Jag längtar så mkt så jag vet inte vad. Vet inte om bror har några pengar eller hur det var, hoppas att det ordnar sig. Sen har jag börjat tveka på mitt klädval, jag spenderade flera timmar igår med att titta runt men hittar inget roligt. Får åka in till stan och kolla runt och se om jag hittar något intressant. Kanske kan hitta någon snygg hatt och ha då med och en till jul. JIPPIE!

Annars är jag inne på min tredje sjuka dag hemma. Och imorgon kommer jag till skolan gott folk och gör Vilunda till ett mentalsjukhus igen. :) Hörde från Fia att det är något läxförhör imorgon, får se om jag slipper. Har ju inte hunnit träna något.

Idag vaknade jag 14.30 idag. Känns otroligt onödigt, även fast jag inte gör något här hemma. Har iaf en skön känsla hemma nu. Lollo diskar och har på julskivan på högsta volym och jag sjunger med. Mamma gör julfint. Ja, alla tre är hemma och är sjuka, roligt va. Nej, nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något.


I LONGING FOR CHRISTMAS

23 Februari!

Jag, Rikard och Mikaela ska på Trance Energy den 23 februari och jag längtar så mycket. Ska leta runt lite på Butteriks efter något snyggt att ha på mig. Ska nog vara polis eller något annat skojigt. Ska var utklädd till tusen!

Annars så har jag gjort en julklapps lista över vad jag ska köpa för julklappar. Så nu i veckan ska jag nog ta tag i mitt julklapps handlande och fixa klart allt. Eller om jag gör det första veckan i december. Den som liver får se.
Annars idag har jag varit hemma, är ganska förkyld och har ingen skola idag. Ska jobba idag bara. Mamma och jag och Lollo har planerat vad vi ska baka för julbaket. Bestämde oss för att inte baka några pepparkakor, dom äta aldrig upp. Så dom hoppar vi iår.

I fredags så åkte jag och Lollo och mötte Mikaela hos Rikard och kollade på "Always look on the bright side of life" så skön film. Sen vid 11-12 så kom bror och vi spelade GuitarrHero. Sen på Lördagen så hade pappa konsert och då kom Farmor och Rolf, Marianns föräldrar och hennes faster och man. Så efter det åt vi smörgåstårta, eller inte jag. Jag gillar inte det, sen var jag inte hungrig. Sen kom Mikaela och hämtade oss i bil, för hon var och hämtade sitt körkort i fredags. Så vi åkte och fikade på Claras, bar det av hem till bror och så spelade vi 360 igen.


I KNEW IT!  YOU WISH YOU WERE A GIRL!

Kom, kom signade jul!

Så blev det helg igen. Nu går det fort och veckorna rasar förbi. Snart är det julafton, det är bara 37 dagar kvar till Julafron. Och nu har jag fått äta min premiär lussebulle. Och detta tackar jag Sara för. Fick en både när vi förade hemma hos henne och igår när vi åkte tåg.

Igår så åkte ju våran klass till Spela Roll som handlade om hur viktig roll du har som åskådare. Den var riktigt bra, vi var där på samma ställe där vi tittade på Anne Frank och jag. Den var också super bra, kan helt klart rekomendera den, om du är intresserad så är det gratis entre' dit. Sen åkte jag, Fia, Cillen och Dockis (Sara) åt på Donken, vilket var gott, haha. Vi kände oss som ett par tjockisar, möjlig Fia som inte gjorde det. Hon åt bara en liten pommes.
Sen åkte jag och Sara till jobbet. Där kom Fredrik och sen började min första arbets dag. FIck skjus till Rosersstation, vilket var väldigt skönt. För jag hade bara en tunika och strumpbyxor på mig. Sen åkte jag tåget med Jossan Ahola, som också jobbar där. Sen åkte jag hem och sov.

Idag vaknade jag med ett sånt där utsövt humör. Så nu är jag pigg och ska enbart jobba idag i skolan. Måste göra mitt historia inlämningsarbete. Sen ska jag hjälpa Cill så mkt jag kan. Sen bär det av till min pappa, längtar efter honom. Ska se på honom när han sjunger i kör på lördag. Sen kanske jag kan få honom att kanske hälsa på Jonas, min farbror och kolla in hans studio. :D Som du kanske märker så håller nästan alla i min släkt på med musik, både på mammas och pappas sida, vilket är jätte mysigt.

Torsdag

Hade en riktigt najs kväll igår. Synd bara att det inte var fredag så jag kunde få sova lite mer idag, men men. Nu är jag upp och inte trött ett enda dugg. Men det kommer nog, tro mig. Ska jobba idag dessutom med Sara. Vi kommer dö. XD
Vad gjorde jag annars igår då? Jag var i skolan, sen åkte jag och Sara till jobbet och fixa det till mig. Sen åkte jag hem, åkte snabbt till centrum för att köpa en klänning jag ville ha. Men den passade inte, då blev jag ledsen. Sen kom Ubbe och hämtade mig, mamma och Lollo. Åkte snabbt till Rusta, sen hem till Matte där jag glömde min mobil i måndags. SÅ nu är jag nåbar som sagt igen. Sen åkte jag hem och åt och sen hem till Sara. Jag sprang till tåget, duktigt tycker jag. Jag var död då kan jag bara berätta.

Nej, nu ska jag fortsätta fixa mig, ska till Spela roll, ett museeum, kommer bli najs. Sen är det tillbaxs till skolan och sen jobb.

Cicci, varför har du inte uppdataerat din lilla underbara blogg?
Föresten, vet du att Björn Gustavsson var på Vakna med the Voice. Mouhahaha, han är den mest nedladdade komikern på tuben.


Äntligen jobb!

Idag har varit hektist och det är fortfarande det. Har fått tillbaks min mobil nu, så ni som har föksökt ringa, try again. Sen har jag fått JOBB! Ska börja imorgon, ska fixa mig lite, leta kläder. Ska till Kung Carl med Sara och Fredrik. :D
Ska käka nu. Skriver mer imorgon.

GOD DAMN YOUR'RE BEAUTYFUL

Ciccis man

Hur har jag kunnat missat denna underbart roliga människa? Björn Gustavsson, han är nästan lika skön som Johan Glans. Du Cicci, våra män jobbar på samma jobb, det är lite lustigt. Hittade ett roligt klipp på tuben så här innan jag ska börja plugga.

WHO LET THIS KID OUT?

sunkmåndag

Nu vill jag be om ursäkt för att jag överdrev vissa saker och människor (Sandra och hennes kompis som jag har glömt namnet på bara för det) för vissa uttalanden. Jag tycker att det var modigt iaf att du sa något. Något som jag kanske inte skulle vågat ha gjort. Kan helt klart vara svårt att komma in i ett tjejgäng som har kännt varandra i sådär 2 år och vissa mer. Så här är min ursäkt till er, hoppas den godtas.

Annars så har jag idag bara hunnit vara i skolan. Ska snart till Stinsen och kolla på lite julklappar och underkläder. Är lite dålig på just den fronten i klädshopping. Har varit på Luciaträning i skolan också. Kändes lite lustigt att inte Sara var med och sjöng, även fast hon var med och hjälpte mig på vissa stämmor så var det inte riktigt som vanligt. Längtar tills du är frisk. :) Pratade med Gunn också om man möjligen skulle kunna få sjunga något på julavslutningen och det verkade hon ganska på på. Sen somnade lilla EmeliePsykologin, så söt!

Och imorgon så ska vi två och JenniferLuciaträning i Märsta. Så det blir jag jag och Sara åker direkt från skolan. Sen så kommer jag troligen hem precis till Desperata Husfruar, sen blir det sängen. Ska försöka hinna pluga lite också.

Har sett bilder från i fredags, måste bara visa en bild som jag gillade speciellt på mig själv. Och titta jag har ögonen öppna. Jag har en tendes att alltid lyckas blunda när man tar foton på mig. Ja, fråga mig inte varför. Men här är den iaf. Kan säga också att det är Cicci som är fotograf.
image69

"När jag inte har pengar på kan jag inte köpe sockedricke. Och när jag har pengar får jag inte köpe sockedricke. När i hundan ska jag få köpe sockerdricka!"
-
Emil i Lönneberga

Fullfart i tomteverkstaden

Idag har jag gått upp 10 och sen dess har jag, mamma och Ubbe gjort om i mitt rum. Slängt och renast överallt. Imponerande, så nu ska min bäddsoffa bort och allt rent och fin.
Min lilla syster kom nyss in och det första hon sa var: Oh MY GAARD! (ja, hon kan tydligen inte det riktigta uttrycket.) När hon såg mitt rum. Kan också tillägga att det var hyperstökigt innan. Men mamma sa att det inte har varit så fin i mitt rum sen vi flyttade in, ska jag ta det som en liten pik? Näää.

Igår var jag hemma hos Oskar och käkade middag med Emelie, Sussi, Lina, Kent, Simon och Niklas. Vi gjorde egen pizza som blev mumsig. Sen senare kom Malin, Jens, Mattman, Jocke och RIkard. Vi satt och disskuterade sex och gjorde Jag har aldrig... sen var klockan 2 på natten och Emelies kille Andreas och lämnade av mig hemma. Jag blev jätte glad för det, för det var jätte kallt och det SNÖADE!

image68

Så senare idag ska jag träffa Mattman, Kent och Jocke, ska väl kolla på någon film eller något annat skojigt.

Snön ligger vit på gator och torg

Vill medela att jag skrev detta igår.

 

Igår var en av dom roligaste kvällarna på länge. Tror knappast att det var den sista för jag tror att alla hade roligt. (Förutom två av det mest osociala människorna jag träffat.) Jag tycker, och jag vet att jag inte är ensam, att om man kommer på en fest och man är dit bjuden så går man iaf och hälsar. Man behöver självklart inte ta i hand utan bara gå och vinka lite och säga typ: Aaa, tjenare. Jossan här. Svårare än så är det inte, men vissa tycker tydligen det.

Åkte till Magget sen efter att vi hade varit hos Emelie. Det sög så mycket så jag tog bara en öl sen drog jag. När jag skulle gå hem var det snöstorm, inte det roligaste jag har varit med om. Och det var blandat med regn.
Men jag är helt överlycklig att det har legat kvar. :D Så när jag vaknade var jag på ett underbart morgonhumör. Inte för att jag har ett dåligt morgonhumör, för det har jag aldrig haft, men idag var det som om hela världen var helt underbar, nu låter jag som en trädkramare.

Idag har jag inga planer för kvällen än, ska kanske ha några kompisar över. Mammsen och Ubbe ska bort så då dansar Jossan på bordet. Eller nått sånt kanske.


Tjejmiddag

Så är det äntligen fredag. Och vad den är efterlängtad, iaf från min sida. Sitter och letar efter drinkar som jag tänkte fixa ikväll, alla är inte med alcohol eftersom vissa av mina vänner inte dricker det. Dom måste ju få lite gottis också. Letade efter en supergod drink som jag drack när jag var på krogen och bara drack alcoholfritt. Men den finns inte någonstans. Så jag får hitta något annat. XD Och det är ganska lätt.

Ska på tjejmiddag ikväll med min klass och fem andra tjejer utanför. Ska leka lite lekar, har också letat efter det men utan framgång. Ska leta reda efter lite kläder till ikväll snart, sen ska jag åka ner till centrum och hjälpa Emelie och handla. Blir nog mycket drinkgrejer för min del.
image66
  
  
  
  

Minor Madras
8cl Tranbärsjucie
6cl Apelsinjucie             > > >

2cl Citronjucie
citronskiva


Annars så har jag gjort bort mig totoalt inför min granne, jag rammlade på honom i trappen och råkade dra ner hans brallor i fallet. Jag önskar att jag kunde flytta härifrån nu! Nej, men han skrattade lite han med, så det var nog ingen fara. Jag skrattade Cilla skratt (panikskratt för dig som inte visste det). Och om du undrar hur det gick för mig (som du självklart gjorde) så är jag lite mördbultat lite här och var, men annars inga synliga skador.

Vem har tagit min nyckel?

Idag har varit en av dom flumigaste dagarna i skolan på länge. Kan beror på att jag sov väldigt dåligt och inte åt någon lunch utan bara en daimglass. Tack för glassen btw Cill.
Sen på idrotten kom vi in på sex och mobbade våran lärare David. Det var väldigt skoj. Sen körde vi mini tennis med skummgummibollar och Fia sköt en boll upp till taket så att den kom i basketkorgen. Snyggaste målet på länge.
    Sen satt jag, Fia, Cill och Emelie och flummade igenom hela Näringsläran. Satt och kollade på parodier av Madicken, Alla vi barn i bullerbyn och Lotta på bråkmakargatan. Fast jag tror att det var jag och Fia som skrattade mest av alla. Sen efter den lektionen så hittade inte jag min skåpnyckel och hoppade genast på Fia och Cill om stölden, men dom tittade så klart skenhelgigt på mig och sa att dom inte tagit den. Men sen när vi slutade hade dom satt den på en bänk. Så då tog jag och gjorde en lite hämd och tog nyckel och frågade dom sen vart dom satt den. Då fick dom nog lite ångest när dom inte hittade den.

Annars så ska jag börja laga middag idag igen. Bara för att jag är en sån genom snäll människa. :D Ska laga pasta med baconsås. Sen ska jag börja med mitt näringslära arbete om vitaminer och mineraler. Lite mindre roligt, men det måste göras.

cicci här..

JOSS FFS det vill sig inte. nu har jag kämpat ett bra tag, och när jag äntligen skall spara så försvinner allt! gaah blir tokig. fixar senare... lovar. puusss

Vilken dag är din dolminodag?

Ja, så är jag inne på mitt andra inlägg. Börjar bli lite grann som Cicci, min underbara barndomskompis. Hon skrev/skriver ungefär 100 stycken inlägg per dag oftast.

Kollar på Room Service och Johnnie visar sitt smultronställe, där han är uppväxt. Det är så jag känner för mitt landställe Väddö. Har varit där varje sommar ända sedan jag föddes. Det är sjukt hur mycket jag älskar det sället. Jag är nog den ända av mina syskon och min mostersbarn som uppskattar det stället. Finns inget bättre ställe, jag bara älskar det. Sen om vissa andra inte var där så skulle det vara skönare, men det får gå ann.

Har dragit mitt lass idag iaf, har lagat mat. Jag lagade lax med tikki masala med quinoa. Fick en 10 av hela familjen, jag är en väldigt bra kock. Ska nog laga middag imorgon igen, om jag orkar.
Och har ni tänkt på att nu när det är kallt och för att inte tala om mörkt så blir man väldigt trött. Jag piggar upp mig med att ha på mig färgstarka kläder som alltid.

Har annars läst om den där unga mamman som är 15år. Jag gillar verkligen hennes stil hur hon såg på sin graviditet. Tycker om sånna starka människor som ser posetiva saker när alla andra verkar se på saker negativit.
Kollade också på Spice Girls nya musikvideo. Jag ve tinte än om jag gillar låten, säger som Uggla, måste höra en låt flera ågnger inna jag kan säga om den är bra eller dålig.

STAY OLDSCHOOL OR MAKE NEW TIMES

Ungdomskör?

Nu är det inte långt kvar, 46 dagar bara. Har redan börjat få lite panik över julklapps inhandlingen. Måste vuxan vara så svåra att köpa till? Jag tycker att dom är det svårast.

Jag sitter och lyssnar på luciatåg på tube. jag har ståfräs på armarna. (Gåshud) Finns inget mer underbart än en riktigt fin kör som sjunger jullåtar. Jag tror jag ska börja på kör, älskar den sammanhållningen. Dessutom får man lära sig en massa låtar som man annars inte skulle ha lärt sig. Synd att jag inte vet någon som är på. Ska nog fråga Sara, hon är nog den ända som skulle vilja börja på det. Måste ju finnas någon bra ungdomskör här i närheten. Någon som vet någon bra?
image65

Plättar och luciaträning

Tisdag idag för dom som inte visst det. Jag har varit i skolan idag igen. :D Har stekt 11 liter plättsmet för att våra rektor hade hört talas om våra fantastiska blåbärsplättar, så han tyckte att det skulle vara roligt om vi gjorde några stycken åt vårat öppet hus som kommer vara för alla 9:or som ska börja på Vilunda. Några, då tänkte jag mig verkligen inte 11 liter. Men, efter 2 timmar och 20 minuter så var vi färdiga. Och kan ju informera er som läser detta att det var inte någon som efter denna lektion som inte var blå om munnen, för att inte tala om händerna. Fredrik hade lykats proppa i sig säkert 20-30 stycken, den gluppska pojken. Får han ingen mat hemma? Troligen inte så som han åt.
Annars idag har jag ägnat mig med att klaga på Davids "skägg" som liknade pubishår som han limat på hakan. Nej, men skämt åt sido. Jag har ju väldigt konstiga smeknamn på viss människor i min klass. Och David nya är Fröken Pubisskägg, något som jag och många andra tycker är väldigt roande.
Annars började dagen med att Nuzze berättade att man kunde köpa rollator på Lidel, vi har en lite obsession av detta ämne. Kom på att nästa år till vårat projektarbete ska vi jobba med att utveckla snyggare och helt enkelt stylade rollatorer och permobiler. Vilket kan behövas för jag tycker att ungdomar måste väl tycka att dom som finns är otroligt fula.

Har också varit på mitt första luciatränande i Märsta, mitt tåg var 6 minuter försenat, sen på det var det signalfel i Rosen. Fast det var roligt väl när jag kom dit med Sara (som annars inte sjöng, för hon var sjuk) och Jennifer. Väldigt trevlig måste jag säga och hon såg inte alls ut som jag hade tänkt mig henne, fast det gör ju oftast folk inte.

Åh vad jag tycker att det här motivet är int, fast skulle aldrig våga göra den. Men erkänn att den är fin.
Tycker annars att Fredrik borde fixa en där det står: "ÖMTÅLIGT GODS" För den människan lykas alltid vara skada, har nog inte varit något som är helt på honom på länge.


Nej alla barn, nu är klockan mycket och jag ska till skolan imorgon så jag får avsluta här och skriva lite mer imorgon helt enkelt.

Måndag

Nu har skolan börjat igen, känns ganska skönt även om jag inte skulle ha klagat om det hade varit en vecka till. Har haft faktist inte gjort så mkt iaf idag.

Blev väkt 7 av att mamma och Lollo bråkade, somnade om. Blev väkt igen klockan 8 av att dom fortfarande bråkar. Kan inte somna om så går upp halv 9. Sen när jag väl är i skolan så kollar vi bara på film, samma som vi har läst "Men and Mice". Sen gick jag och Sara Program forum, ganska bra och intressant, hoppas bara att det går igenom det vi pratade om.

Annars så borde jag inte sitta här, håller nämligen på att utveckla musarm/tennisarmbåge inte på en arm utan båda. Så var hos dr. idag och hon tyckte att jag skulle spendera lite mindre tid vid datorn, dööh. Nej, nu ska jag gå till Ica och handla glass och sen ska jag se på Andra Avenyn.

Juste, imorgon ska jag och Sara Luciaträning för Märstas Luciatåg. :D

Överblickar

Oj, nu har jag inte skrivit på länge igen. Detta beror på att jag inte har sovit hemma. Så nu kommer min sammanfattning.

torsdagen så skulle ju jag åka och lyssna på Sharp med Blomman, men så blev det inte. Jag var inte på humör helt enkelt.
Men vet ni vad jag fick på dagen?
Nej, så klar ni inte vet, om jag inte redan har berättat det. Jag fick en låda jordgubbar av ne hemlig beundrare. Med texten: Till Josefine med kärlek från din hemliga beundare. Jag blev hur glad som helst har levt på det hela resten av veckan. Helt klart det gulligaste någon har gjort för mig. Och jag har fortfarande inte fått reda på vem det är.
Sen åkte jag hem till Rikard och kollade film och myste.

På fredagen så åkte jag hem till Mattman och spelade hans nya spel Biochock. Skit grymt spel, vi var helt klart rädda nästan hela tiden. Läskigaste ljuden, jag satt ihop kurad undertäcket nästan hela tiden, enligt Mattman såg jag helt skräckslagen ut.
På lördagen vaknade vi så hörde vi att det var maskerad hos Kent så vi bestämde oss för tt gå. Sen spelde Matte lite till så vi inte hann med att åka till centrum.
På kvällen sen så var jag utklädd till The Grennfairy, med en rosa tiara och ett trollspö. Och det roliga var att nästan alla var utklädda, med vissa undantag.
Fick sällskap hem till dörren av Johansson, kom hem vid 4 tiden. Känndes helt underbart att sova i sin egen säng, har inte sovit i den sen i Söndags.
image62
Fick den av Jojje, han tycker att det var jag. Det tycker jag med.

Idag har Sara ringt och väkt mig vid 2 tiden så då tyckte jag att det var dags att gå upp. Och senare ikväll ska jag hem till Josse och kolla på Sandor/Ida. Har bara sett den filmen 1 gång så kommer inte ihåg något nästan. Har däremot läst boken och jag kommer ihåg att den är (som alltid) bättre än filmen.

Åh, en dinkelhoppare.

Så var det snart slut på detta underbara lov. Känns verkligen som jag har spenderat lovet på bästa sätt och använt mig av så mycke tid som möjligt åt saker jag vill göra och träffa folk som jag vill träffa. Även om jag knappast har hunnit med en 1/6 av dom jag ville träffa, så får jag vara nöjd med det jag hunnit med hittills.

Har nu bott ett tag hos Josses storasyster Sandra med Josse och hennes hundvalp Ludde. Har verkligen varit skönt att slippa alla här hemma, känns som om jag kommer orka med ett tag till med mamma nu.
Så ikväll vad händer då? Inte vet jag vad du ska göra, men jag ska in till stan och kolla på Sharp. En kompis band som spelar på Harry B James, en av dom bästa rockbarerna jag varit på. Ska dit med Blomman, det blir roligt, har inte träffat han sen Sharp spelade på Rockbaren i Väsby i sommras.
Annars så är jag hyfast sugen på att gå på Halloweenparty, så du skulle inte kunna vara snäll och fixa ett åt mig. Det skulle vara riktigt bussigt av dig. Ska nog börja titta färdigt på "The Black Cauldron" den är bra, men jag kollar alltid börja på den när jag är som tröttast, så nu blir det att jag tittar klart på hela.

Annars så är jag helt förtrollad av Andy McKee, hans gitarrspel är helt otroligt. Såg hans polare på tvigår, han speplar in i samma studio och är också jätte bra, men han spelar inte samma musikstil, så det blir inte samma sak.



GUESS WHAT, GUESS WHO, GUESS HOW - OR JUST KNOW IT

Jag och Pernilla lyssnade på den här låten i lördags,
 så kom vi in på samtalet om vad dom sjöng om.
Dom kan lixom sjunga om nudlar och kyckling
 hela låten och det är underbart lustigt.


RSS 2.0