resume

Så idag var jag och kollade på Sound of music, den var bra, inte lika bra som den förra, men bra. Gillar inte Pernilla Walgren så mkt. Hon låter så fake, som när Sara leker Belle: -Men tack då! Tack så mkt!
Nej, men Tommy Nilsson, guuud va han är bra. Har inte riktigt funderat på honom innan, kanske ska yotuba (nytt ord, duktigt!) upp honom och kolla in lite. Sen märkte jag att det är ju han som göra rösten till Odjuret i Skönheten och Odjuret. :D Som jag så på musikal i våras med Charlott Perelli. Den var super bra. Fast inget slår Christna från Duvemåla. Den är så underbar. Vill att dom ska sätta upp den igen, då ska jag se den. Dan Ekborg är så grym, Helen Sjöholm är brilljant och så svensk... ja vet inte hur man ska utrycka henne riktigt. Allt är så genomtänkt underbart.

Annars så har jag varit hos Mattman och kollat på några avsnitt av Band of Brothers, var länge sen jag såg dom. Good shit. Sen blev jag hämtad av Jocke, Jose' och Malin som kom hem från Jose' mamma. :) Nu börjar vår tränging, våra "smala" dagar. Ska simma imorgon efter skolan med Malin, sen ska vi möta Jose' och gå/power walka.

Sen har jag läst om en au pairs liv i London, har följt hennes blogg ett tag, sen glömde jag bort henne. Nu hittade jag tillbaks till denna underbara blogg. Hillevi skriver bra och mycket intresant, hon är i London just nu och jag är väldigt nyfiken på att göra något liknande efter skolan. Detta är hennes blogg: http://entuff.blogg.se/ -Check it out!


Kommentarer
Postat av: Sara

haha, jag skulle vilja höra hur jag låter :D men jag litar på dig. :p

2007-10-09 @ 17:41:51
URL: http://saraochfredrik.blogg.se
Postat av: jossän

vi får spela in dig någon gång. :D

2007-10-09 @ 19:59:44
URL: http://jogy.blogg.se
Postat av: Mikis

Jag haaaaatar Wahlgren! Så störande människa -.- Hon fick mig att inte vilja se sound of music, cats och grease! Har vi ingen annan bra musikalartist som kan ta huvudrollerna? Perelli är sådär också, men miljoooner ggr bättre än Pernilla!

2007-10-24 @ 23:35:49
URL: http://mpv.blogg.se
Postat av: jossän

jo, det tycker jag med. man blir galen, varför kan man inte ta in Sofia Källgren, det är hon som sjunger Jasmine i Aladdin, Belle i Skönheten och Odjuret, Odette i Svan Prinsessan. Och hon sjunger bra live också.

2007-10-25 @ 15:55:45
URL: http://jogy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0