Barbie centrum?

Igår så var jag som sagt på museeum med alla dom mindre barnen, så det var lite så kontigt att jag och de två andra lärarna som var med var trötta igår/idag.

2 av barnen kom bort så jag fick leta överallt på alla utställningarna (okey, inte alla, men 2 av 4 och det är inte lite!) men medans jag springer runt där som en tok så hör jag någon skrika: Jooosefiiine! Titta på ooooss! Och se där sitter två små hel lyckliga pojkar på en jätte groda och är hur nöjda som helst. Då kunde jag inte bli arg utan skrattar lite och drar med mig dom till resten av gruppen.

Senare när vi satt på bussen så skulle jag läsa vad alla busshålls platser hette, och snäll som jag är gör jag självklart det.

Barn 1:Vad står det nu?
Jag: Mörby centrum.
Barn 1: Barbie centrum? :O :D Vi är vid Barbie centrum!
Resten av barnen: BARBIE CENTRUM!
Barn 2: Vi måste av!
Jag: Nej, Möööörby centrum, inte barbie.
Alla barn: *suck*


Annars idag så har jag inte gjort speciellt mkt, fick gå hem tidigare då en av lärarna tyckte jag såg ut som en zoombie (ja, tack då) och skulle gå hem och sova. Men nu när jag sitter här hemma så känner jag mig inte alls trött, bara väldigt nöjd med tystnaden.
image102

Kaos..

på Vittra. Vi var två stycken som tog hand om 20 barn idag, detta gick bra tills vi skulle gå till lunchen. Alla barn verkade ha proppat i sig sockerbitar och druckit energi dryck, dom var hyper och sprang runt och skrek och jag vet inte vad. Senare, ungefär en halvtimme innan jag skulle hem började det tömmas med barn och alla blev lugna.

Sen träffade jag Filip som hade sällskap med mig hem, sen handlade jag matsäck och nu sitter jag allmänt nöjd och väldigt, väldigt trött. Har nämligen sovit 6 timmar sen i söndags. Kul... *NOT*

Jag sitter nu iaf här hemma safe and sound och beundrar mina två pärlplattor och mitt armband som jag gick idag, kunde inte ta med mig min bunt med teckningar (ca 35-40 st) som jag också fått. Ganska kul hur ivriga dom blir när man säger att dom gör fint, då tittar dom upp på en med tindrande ögon och säger genst: Ja, hon tyckte min var fin! Den får du av mig.

Har börjat sakna Sara, Cillen, Fia... ja, dom flesta i klassen nu. Har inte träffat dom sen praktiken började. Hur länge är det sen nu? Jag har tappat räckningen totalt och har inte ens börjat med APU-uppgifterna. *suck*

Måste dessutom berömma er att ni komenterade, sånt gillar jag skarpt.


Och herre guu, jag glömde ju bort att berätta att jag ska på museeum imorgon med barnen. Ska på Naturhistoriska och titta hur kroppen fungerar. Jag skulle kunna gissa på att vi igentligen bara skulle kunna gå igenom slutet (rumpan för dom som inte fattar). För vad är barn om inte i kiss- och bajsåldern. Det skulle uppskattas till max. Och ha en pruttmaskin med olika pruttljud från olika djur, typ som "Gissa prutten" som finns med på "Myror i brallan"-CD som vi fick när Lollo var liten.  Den är grymt rolig.  XD

Ja, varför inte. Kanske borde skicka ett brev med denna ide' dit, so don't you try to steal it!

förtrollad (i dubbla meningar)

Helgen har varit väldigt lyckad, har faktist tänkt lite idag. Jag borde ta tag i min lilla hobby, ska nog fixa det snart.

Haha, juste, igår så åkte jag, Lina, Jocke och JensFörtrollad. Jo, jag har sett den innan men den är så bra så det gjorde inget. Men när vi satt i bilen så pratade vi om att vi skulle börja på buggkurs för nybörjare, förstå va roligt med vårt lilla gäng.

Annars så i fredags så var jag först hos några kompis och föra, sen drog vi till Solna och kröka, sen drog jag till Niclas som hade fest, som jag sa innan. Med de vanliga gänget, jag och Malin laddade lite för våran kryssning den 15de februari. 7 tjejer som är väldigt danssugna och som är väldigt roliga av sig. Det kan inte bli fel (eller? haha).

Sen på lördagen åkte jag mamma och Lollo till kista, handlade ett linne till Trance Energy. Sen käkade vi lunch där, så grymt gott. Åt som alltid på Spanjoren. :D Sen efetr 4 timmar drog vi hem, sen så kom Malin hem till mig och jag gjorde mig iordning, sen drog vi och mötte Danni och Matte och drog sedan hem till Malins "gubbe" som hade fest.

Måste bestämma mig för vilken av klänningarna som är finaste, ska rösta till min kusins bröllop. Brudtärnorna och jag (nej, jag är inte en av dom) ska ha dom. Men tänk er dom i guld, är nämligen guldtema.
Så hjälp mig välja:


Fräjdag... Eller va?

Imorse var jag helt lost, jag vaknade och trodde jag låg i någon annas säng i någon annas rum. Jag fick panik och vågade inte vända mig om eftersom jag inbillade mig att det låg någon där bakom. Sen upptänkte jag att jag visst var i mitt rum, bara det att jag hade städat det dagen innan och lagt mina IKEAkuddar, ni vet sånna där med armar, en stjärna och ett hjärta.
image93

Fast o-andra sidan så hade det kanske inte varit så faligt om det låg någon brevid, skulle faktist vara ganska mysigt. Fast det beror ju också väldigt mycket på vem det är, skulle inte vilja vända mig om så ligger Daxflame. Då hade jag blivit rädd och börjat gråta.

Ikväll ska jag till Niklas och fira honom, han fyller 19 idag. Hurray! Ska bli skojigt, har inte träffat "gänget" på ett tag. Hoppas folk super till ikväll, skulle vara roligt att se. :D

Om jag hade varit lite mer organiserad hade jag köpt hem någon sånhär åt honom:
Kanske blir någon sån åt Cicci (om hon är snäll).

bookworm

Nej, vet ni vad. Jag drömde en så där härlig dröm, så när jag vaknade var jag på värliden bästa humör, helt underbart. Har fortfarande feber men den håller på att gå ner och imorgon är jag ledig, så det spelar ingen roll om jag är sjuk eller inte (på papper alltså).

Sen tänkte jag börja städa hemma, men så tittade jag på mobil och då hade lilla Mikaela färdigställt sin outfit till Trance Energy, WHAT! Jag har ingen anning längre vad jag ska ha förutom svarta benludd, känns som om det är ganska naket att bara köra på det. Jag får helt enkelt åka in till stan imorgon. Gaah!...
...sen ville jag inte städa längre...

Så är snart klar med min bok, Den skarpa eggen, det är andra delen av Guldkompassen. Den är verkligen jätte bra, sträckläser på kvällarna. Sen har jag mina 4 Spierwick att läsa, ja, jag vet. I'm a bookworm and I like it!


SO COOL


feber yrar

Idag är jag hemma, har feber. Inte det minsta roligt, har varit förbi skolan och träffade Tess som GAV mig några klädesplagg, så det blir nog att jag har på mig det om jag ska på kalas ihelgen. Både Andreas och Niklas fyller år, kan bli riktigt roligt.

Men åter till mitt besök, jag skulle lämna 2 kursböcker och Harry Potter 2 på engelska och Spiderwick v.1 på vanliga biblioteket. Slutade med att jag hälsade på skolsyster också. Sen så lämnade jag min andra bok på vanliga bibblan, men lånade 4 nya, så när jag gick hem hade jag lika tung väska iaf. Haha, och nu när jag är hemma är jag helt slut.

Fille försöker få hem mig till sig för att umgås, han smörar förfullt, hör bara:
Filip | Gör världen vackrare och le! says:
Ditt leende skulle vara värt typ en vecka.
Tänk om man såg det varje dag, då skulle jag leva för alltid?

Ska fixa något att äta, kom på att jag inte ätit riktig mat sen i måndags, och igår och idag så åt jag lite kex och apelsiner.

Elmo..

Jag stör mig fortfarande på det här med att rubriken är det första man skriver inte och sen glömmer den helt. Det borde vara i slutet helt enkelt.

Annars kanske du undrar vad jag gjort sen jag senast blogga, ja.. Ingenting, så kul kan man ha. Idag hade jag studiedag och hur spenderades den? Jo, var hemma och kollade på Harry Potter för andra gången, såg den igår kväll nämligen, såg den på svenska idag (eller typ 5 minuter) och jag skrattar ihjäl mig, det är som dom där parodierna alla gör på Sagan om ringen och Astrid Lindgrens sagor. Det är så otroligt mesigt när Harry ska bli arg och säga: SHUT UP! Och istället blir det ett mesigt: Håll käft? Jag dör av garv bara jag tänker på det. Jag är glad att dom aldrig översatte Sagaon om ringen, det hade förstört hela grejen.

Annars så har Matte gjort så jag är helt besatt av Elmo, är så nöjd att jag köpt min t-shit med honom på. Jag bara älskar det här klippet.

YOU JUST MUST LOVE HIM

I <3 Bagarmossen

Idag har varit en stresig dag, var på bröllopsmässan, åt på resturang och sen bar det av till West End Star.

Först så kom Lotta och hennes fästman Fredrik och hämtade mig och min lillasyster, så åkte vi in till stan och hämtade upp min kusin Felicia. Det var jätte roligt på mässan, Lollo och Fillan gick mest och nallade godis av alla som var där medans jag, Lotta och Fidde gick runt och kollade på allt och alla. Mycket trevligt, efter några timmar där hade vi sett ALLT!

Så vi åkte och åt på en mongolisk resturang, eller dom hade thai, asiatisk mat också, vi åt så mkt så dom troligen gick back på oss. Mycket stolt, känndes som det var värt det.

Sen åkte vi hem, jag hann sova i  2 timmar, sen bar det av in till stan med Sara, Veronica och Amanda. Vi skulle sitta i publiken på West End Star, hon från Väsby åkte ur, vilket var trist, för hon jag tyckte var sämst kom vidare, Divana (usch). Men annars var det vädigt roligt. Och Jocke, (Dockis och Veronicas kusin) och hans tjej kom typ sist in och fick sitta med det anhöriga, mkt roligt.

Påväg hem på bussen (då bara jag, Amanda och Veronica) så var vi minst sagt övertrötta och började prata om Bagarmossen. Och nu har jag bestämt att nästa helg ska jag festa där, vet inte hur, vet inte när, men jag ska.

Pjamasparty!

Idag var jag på APUn, kännde att det skulle bli allt för långtråkigt hemma. När jag nu så här senare på kvällen känner efter så skulle det nog varit smart att stannan hemma, handen värker statan och huvudet spränger. Men vad gör jag inte för Ferdie och Vittra-barnen.

Som jag sagt innan så verkligen älskar jag min handledare. Imorgon ska vi ha Pjamasparty på mitt dagis och då ska alla vara klädda i pjamas, då stod jag och Ferdie och pratade lite om det.
J: So, what does your pj look like?
F: Thats the problem, I sleep nacked.
J: (Skrattar ihjäl mig.) What would be really interesting what the parents will say when the children says they saw your penis.
F: I know, I will have to cover it upp with ALOT of hair. Maybe I can take a wig?


Senare kommer han på att han inte har gett mig hans telefonnummer utifall något skulle hända, (som igår) så han ger mig diskret en lapp och säger: You can call me around 12, och ger mig en flörtig blinkning.
Då tittar en av de andra lärarna väldigt konstigt på oss, då jag lungt förklara för henne: Lugn, det är bara sex.

Känns bra att han och jag kan skämt, känns som om detta kan bli väldigt intresant, själv ska jag komma med min rosarutiga flannelpjamas, kan tillägga att det inte är första gången jag går ut i den. Har gjort det någon gång jag skulle hitta på något vid station och jag kan lova att jag fick väldigt konstiga blickar på mig.

Tänka sig, snart fyller Dockis år, vi börjar bli gammla hon och jag. Jag och Filip satt och pratade ålder, han har bestämt sig att han ska leva tills han är 26 och jag kan lova att jag trackade honom för det. Han fick tjata på mig i ungefär 2 timmar på att jag skulle komma över, tillslut körde han på mina skuldkänslor och jag gick över. Inget jag ångrar, fick se slutet på Star Dust och prata av mig. Märktes att båda var trötta, vi stirrade ögonen ur oss.

Klantig, jag? Inte då.

Så igår så hade jag en av det roligaste dagarna på länge, jag verkligen älskar min APU. Ferdie (som är en man) är typ den skönaste handledaren man kan ha, barnen är underbara (hittills iaf) och skolan är skönt uppbyggd. Orkar inte riktigt skriva ner allt som hände igår (skriver nämnligen med bara en hand), men vill lova att det är mycket roliga saker som händer just nu.

Du kanske undrar varför jag inte orkar och varför jag skriver blogg klockan halv 11, jo imorse hände en liten olycka vid Väsby Station. Jag skulle gå ner för trapporna till tågen och då kommer något pucko och ska tränga sig förbi så jag halka och slår i armen och huvudet och tummlar ner för hela trappan. Kul, så är helt lealös i slutet på trappan och får skjus av en av ordningsvakterna till Närakuten, blir hjälpt in (är helt groggy och smärta i hela kroppen, speciellt i knoppen) och får vänta i typ 1 timme, eller kankse inte så länge men det kändes som det. Så nu är jag hemma med hjärnskackning och lindad arm, den är stuckad. Rolig dag va? Inte direkt då jag sett riktigt fram emot att få vara på min prao. För typ första gången i mitt liv vill jag heller jobba än att slappa hemma! GAAH!

Överaskning

Imorgon börjar min APU och vet du vad? Jag vet inte ens vart det ligger, tänk om jag inte hittar dit. Iofs så har jag pratat med dom och om det skulle vara så att jag tappar bort mig så lovade dom att ringa någon som kanske kan hjälpa mig.

Detta kommer bli ytters spännande, jag vet inte vart stället ligger, jag vet inte hur det ser ut, jag vet inte hur min handledare ser ut, (och för tillfället kommer jag inte ens ihåg vad hon heter, eller om det ens är en hon) plus att jag inte vet i vilka åldrar barnen är i. Detta kallar jag planering in i minsta detalj.. NOT!

Men vet ni vad, jag känner att detta inte gör mig så mycket för det gör att hela min dag kommer vara fylld av överraskningar. Hela dagen, förstår ni att detta bara kan bli ett äventyr! Det ända jag vet är att jag ska vara på en två språkig skola, Vittra i Rösjötorp och vilka tider jag har. Det känns ganska skönt iaf. 9 - 16-30 är faktist riktigt nöjd med det. :D
Så önska mig lycka till, nu hoppar jag i säng.

Mitt längsta blogginlägg.. (någonsin?)

Så var det fredag igen min vänner, kan ni tänka er. Ja, det kan ni troligen. Så vad har jag gjort för bra för att få mina medmänniskor att må bättre och göra världen till en bättre plats att vara på?
Jo, jag har varit i skolan och försökt att få in någon sorts information av någotslag in i min sprängfyllda hjärna, jag har varit allmänt trevligt mot folket i skolan och nu väl hemma ska jag få den stora äran att göra det lite fint och städa.

På tal om ingenting så imorse när jag missade min buss för att jag kollade runt på tuben, ett ständigt återkommande problem i min vardag på senaste tiden, så stötte jag på en tjej som heter Abby, denna tjej har den mest jätte coola rösten, (trodde först att hon var en kille, men det hör inte hit) människan varje söndag drar ut en lapp från en hatt (bara där hör man att det inte kan gå fel, EN HATT!)och på denna lapp står den då någonting på (såklart) och det som står på lappen ska hon skriva en sång om. Coolt va! Jag tycker det iaf så hon är min nya hjälte och grejen är att låtarna hon gör är super häftiga och jätte töntiga. Jag ska nog skriva till henne och be henne fixa en logga så man kan köpa en t-shirt med texten: SONGS FROM A HAT, för det är så detta projektet heter.

Igår föresten så gick jag aldrig på bio själv, åkte till biblioteket och lånade första volymen ur Spiderwick, fanns nämligen inte volym två så jag kunnde låna den med, läste ut den på någon timme. Varför kanske du undrar nu. DÅ ska jag berätta för dig att den ska komma ut på bio och jag läser alltid (läs: ofta) boken om det nu finns en, innnan jag ser filmen.
Några exempel? Ja, Sagan om Ringen, Eragon, Harry Potter.. Ja, du kanske ser ett mönster, jag läser nämligen bara fantasy, allt annat tycker jag är långtråkigt. Bara så du vet.

Sen ikväll ska jag till Fille på fest, han har tjatat att jag ska komma över och hälsa på sen han flytta dit och det är nu ett tag sen. SÅ då kan jag lika gärn dra dit. Det är ju lixom inte långt, gården brevid (kanske inte säger dig så mkt, men ungefär MAX 100 meter).

Juste, såg Björn idag på busshållsplatsen (säger inte vem Björn, men inte min far iaf) och varför har jag inte sett innan att han är typ hur snygg som helst, jag ville bara slänga mig om hans halls och typ, ja, jag vet inte. Het är han iaf.

Nej, ska börja med städningen nu, så önska mig lycka till.

teach me music

Jag drömde en konstig dröm, nu vet jag att många som känner mig tänker, men hon drömer alltid konstigt. Jo, det är sant, men den var så himla trevlig så jag fick sånt här trevligt morgonhumör så man vill smitta ner andra med det. Jag drömde att jag sjöng med någon som spelade gitarr och allt lät super, kom faktist ihåg att jag sjöng en Lene låt och Yesterday med Beatles fast jag gjorde om den, kom ihåg den när jag vaknade men nu är den borta igen, tyvärr.

Började titta på Nanny Diaries, men jag har lite svårt att kolla igenom en film när jag är rastlös som säkert många andra. Så jag gick in på Sfs hemsida och började titta på trailers, funderar på att dra till Kista och kolla på bio, själv. Har aldrig gjort det förut, fast jag såklart velat men inte våga. Varför ska det vara pinsamt att gå på bio själv, om man vill se en film som ingen annan vill se, varför ska man stoppa sig själv genom att inte gå, bara för att det är pinsamt? Nej, jag ska bara kolla ut vilken jag vill se, antingen Arn eller Förtrollad.

Varför kommer det sig att mina två favoritlåtar (EVER) är om Youtube och den här om Facebook?



TAKE A LOOK AT MY FACEBOOK

tji fick du.

Nej, nu är jag trött på alla människor som är helt besatta av att finna sin kärlek. Håller jag också på att rammla dit? Icke, det får komma om det nu skulle bli så. Jag blir lite tokig på släkt som frågar det första om man träffat någon kille, men nej! Jag har inte träffat någon kille, iaf ingen jag vill bli tillsammans med och om jag gjort det så är det ingen som är pojkväns material och viseversa. Nej, kärleken ligger verkligen framför fötterna på mig, för här finns det någon det inte kan bli sämre för.

Nej, har börjat ta igen mitt Andra Avenyn tittande. Nu har jag "bara" nio avsnitt kvar.

Och imorgon börjar skolan, känns som om jag bara har varit borta en helg. Får se hur det blir, ska bli skoj att träffa mitt Muminkex iaf. Blev så inspirerad av eran resa så om ingen av mina kompis vill hänka på och boka en resa så ska jag dra utomland själv.

NÅGONSTANS HERE I COME!

Dragon Ball

Igår kom min moster och hennes familj över och åt middag, mycket trevligt. Gjorde en super god efterrätt som jag var mycket nöjd med. Senare på kvällen kom Jocke och Matte och hämtade mig, sen träffade vi Janne och åkte runt med bilarna, vi måste hitta en bättre hobby.
Sen åkte vi hem till Jocke och kollade på Sällskapsresan SOS, alla dom filmerna äger. Jocke komenterade också att den enda musiken dom använder i dom filmerna är ju deras themesong också, vilket kan bli ganska irriterande om man tänker på det.

Idag har jag varit duktigt nog att gå upp kvart i 3. Skönt att jag inte börjar skolan imorgon utan på tisdag. Är sjukt trött, har sovit för mkt. Ska ringa Mattman snart och pratas vid lite.

Lite bilder från kvällen kommer senare. :) Ska kolla lite Dragon Ball nu.

Utgång

Hade nu lekt med Jocke och Matte i två dagar, så börjar jag må jätte illa, inte roligt. Spydde hela natten, trodde jag hade fått kräcksjukan, men sirru, två dagar efter nu så är jag helt frisk, mådde bara dåligt den natten sen hade jag feber och nu frisk. Härliga tackter, så nu ikväll blir det krogen med Sara och Fia. :D Kommer bli så skönt att träffa dom igen och bara dansa gärnet.

Sen imorgon ska min moster och hennes familj och min mormor och hennes man komma och äta middag, det blir mysigt. Ja, sen är det bara att tagga inför skolan och det vanliga igen. Som jag redan har sagt så tycker jag att det ska bli väldigt skönt. Sen att man slipper riktigt skolarbete är inte heller så fel, ska bli skönt helt enkelt.

Annars så har jag, mamma och Lollo städat hela lägenheten idag, känns bra. Ska fixa något att äta och sen ringa till dom små partyprinsessorna och höra läget.

Nyår

Så är det nya året kommet och det känns väl sådär hitills. Ska bli ganska skönt att börja skolan nu igen, ska bara gå 1 eller två veckor och sen ut på APU. Om jag inte nämt det tidigare eller om du inte har läst det innan så ska jag vara på en tvåspråkig förskola i Sollentuna, så får se om jag kommer få tala engelska eller bara jobba på som vanligt med svenskan.

Nyår firades med Malin och Josse hos Matte, Dänni och Björn. Mycket trevliga människor var där, synd dock att någon delade bort våran dricka. Sen lite små bråk med Josse nu, orkar inte med att folk bråkar för små saker. Men, om hon vill det så är det hennes ensak.

Igår spenderade jag kvällen med Jocke och Matte vilket var väldigt trevligt, längtar tills vi drar på kryssningen på Mattes födelsedag. Annars så saknar jag min bror ganska mycket, vet inte varför, har väl lite abstinens.

Sen har lilla Cicci fått ett Guitarr Hero så kanske ska prata med tösen och boka in ett litet GH race. :) Hade varit mycket roligt. Den som lever får se helt enkelt.

Nu kommer min och David i klassens favoritlåt.


HOT DIGGI-DI DAMN

RSS 2.0