"Oh Laura"

Har lekt med Malin i två dagar nu. Mycket roligt, har hjälpt henne att sätta i hårförlängningar och igår åkte vi till stan och köpte present till Roxy. Vi ska på tjejmiddag hos henne imorgon. Så det kommer bli roligt och dom presenterna vi köpte, det finns ingen som kommer klå dom.

Sen har vi börjat kolla på Lost och ja, vi är besatta nu. Så det är bara att ge med sig. Sen blir man så himla sugen på mango när man ser på den serien så vi var nästan tvugna att köpa det, så vi handlade massa mumsiga grejer och satte oss och kollade på det resten av dagen.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl läsa lite historia. Och juste, jag har gjort det igen. Jag har vunnit två biljetter till Oh Laura på söndag, så om någon har lust att följa med så när du välkommen att säga till.

Oh Laura, söndag 30 mars 2008, kl 19.00
Debaser Slussen, Stockholm

2007 var året då Oh Laura, med Frida Öhrn i spetsen, lamslog hela Sverige med låten Release Me . Nu ger sig bandet ut på Sverigeturné med premiär den 21 mars i Jönköping.

Oh Laura bildades 2004 men det var först tre år senare som det riktigt stora genombrottet kom. Efter dundersuccén med Release Me och debutalbumet A Song Inside My Head, A Demon in My Bed har de medverkat i allt från Allsång på Skansen till Soho Revue. De vann också pris för Årets Låt under P3 Guld 2008.

Åldersgräns: 18 år



ON SUNDAY YOU SAY? INDEED

över medel

Hade inget att göra idag så jag gjordevett Iqtest och detta är mina resultat. Jag blev nöjd faktist. : )
image142

..hatar fortfarande rubriker..

FUnderar på när jag egentligen ska åka hem. Tror det blir på onsdag nu, då ska jag leka lite med Matte och spela på hans NES. :D Sen på fredag ska jag till Roxys pappa och sen  middag, mys. Pratade bara igår om hur länge sen det var sen jag var i Helenelund och hos Stefan. Detta blir super mysigt, saknat Roxy. jag tar för lite tid för att ringa henne.

Juste, Cill och Cicci. Jag har precis glömt att fixa pengarna. Men ska pusha mig själv till att fixa det imorgon. I will.

Nu ska jag återgå till att umgås med min bror.

mitt första test på bloggen. haha!


Gratis godis.

Fan va jag älskar den här sidan, har samlat massa godis nu som jag snart får hem. Kolla in!

http://www.gratisgodis.se/?r=85914

Annars så åker jag till pappa idag, så vi ses senare i veckan. Juste Cill, jag kommer hem på Tisdag tror jag, så jag tänkte åka till Friskis då. Bra va? :D

Scared of the movies?


Helgen.

Kul, sitter nu här hemma. Har fått feber, det suger. Helgen däremot har varit hur rolig som helst.

I fredags så skulle jag på hemma fest med Sara, Veronika och Parre i min klass, men det var världens fjortisar som skulle dit (typ i min lilla syster ålder? :S) så vi drog till Märsta till Pompeji och sjöng karaoke. Sen var det kul att Jocke, Whalter och Kent kom dit också och sjöng också, ja Jens och hans polare droppade en en 20 minuter också. Kvällen avslutades med att jag och Sara körade Skönheten och Odjuret och sen fick skjus hem.

På lördagen så städes det här hemma, vilket var behövligt, iaf för mitt rum, det var bara en enda röra. Så drog jag mig mot Märsta igen och mötte upp Fia på tåget och så mötte vi Sara och vi drog och handla till middagen vi skulle ha. Tror vi betalade 20 spänn för hela middagen. : ) How? Ja, det skulle du bra allt gärna vilja veta va, men lite måste man hålla för sig själv. Sen drog och och lagade mat och sen var det dags för Melodifestivalen, vi slog vad om vem som vann och den som kom sist skulle få göra en lite pinsam grej i skolan. Ja, Sara vann då hon hejade på Perelli (dock tycker jag inte att låten alls var nått bra) sen kom Fia med Sanna och jag sist med Electric Banana Band Bröderna, dom ägde ju hela globen. Så om jag gör något konstigt i skolan så bli inte så förvånad...

Sen ringde Malin och ville att jag skulle dra mig mot Väsby och komma på fest hos hennes kille Flink, så då gjorde jag de. Men vilken tur att hon är seg för hon hade glömt mig och dom var påväg till Magget. Där så fick jag ut henne på dansgolvet, vilket alla verkade vara väldigt nöjda med och så dansade jag gärnet. Och sen var det efterfest hos Flink, kollade på några Hellsing avsnitt. (I like.) Kom väl hem vid halv 4 eller 5, kollade inte direkt på klockan.

Och ja, igår så slappade jag hela dagen vilket var ganska skönt. Sen så avr det film hos Malin och Flink som gällde. Kollade på "The Eye" med Jessica Alba. Den var okey, inte så bra som jag trodde, men tillräckligt läskig för att skrämma mig. Hade sedan väldigt trevligt sällskap hem till dörren, ja och sen kollade jag på AA resten av kvällen.

Göteborg.

Alternativ nr 3:

För 2 nätter får vi betala var 375:- för fredag - söndag. Och sen så kan vi åka buss som kostar ca 500:- ToR.
Låter inte det bra? Jag och Sara bangar lixom inte på att vara där hela helgen. :D

Götet.

Snart åker jag, Sara, Cill och Cicci till Göteborg. SÅ härligt det kommer bli, vi 4 och Andra Avenyn. Det kan bli farligt bra det här. Känns kul att vi reser bort bara sådär. Kul va?

Sen så nästa helg ska jag till pappa redan på torsdagen och träffa kanske min nya kusin. Jag har nämligen fått en ny lite kusin nu i veckan, en pojke. Wiiho, hoppas man får se honom då den veckan.

skäms ni också över mig?

Jag hade faktist väntat mig att någon skulle komentera min "skön"sång. Men ikke, inte ens en lite "usch" eller "detta är så hemskt att jag får skavsår i öronen"? Vad har hänt med mina förra så duktiga komentatorer på bloggen, hallå Cicci, Cill och Sara, någon? Eller kanske inte Sara, hon har redan sagt sitt, men någon. För det är faktist mer än 3 personer som läser den. Så var inte blyga, jag tål att smutskastas om det är det du vill.

Varför jag gjorde den var för att ja kom på att jag hade mic på datorn och alldeles för mkt fritid och satt och spela med gitarren, men det låter för hemskt så jag strunatade i det och sjöng lite karaoke istället. Därav det helt oseriösa sjungandet som jag så vänligt bjuder på.

Snackade med Sara och Fia om lördagen och det blir troligen tacos (om jag inte miss tar mig) hemma hos Dockis och kollar melodifestivalen. Då vår ekonomi inte är på toppen av höskullen så att säga. Och sen den 5 är det öppet hus på AA i Götet (BIG NEWS), så jag och Sara tänkte att vi skulle ner dit på en weekend. Lust att hänka?

haha

Detta är vad som händer när jag får för mkt fritid...


IT'S THE ULTIMATE PARTY OUTFIT!  --^

knappast någon modeblogg heller.

Jag dör av skratt varje gång någon jag känner/"känner" försöker sig på att modeblogga. Jag kan verkligen inte förstå vad det är för kul att läsa om man har köpt ett överprisat plagg på NK när samma finns på H&M för 50:- Nej, tackar vet jag folk som skriver om sina helt "vanliga" svenssonliv. Sånt gillar vi skarpt, varför ska man hålla på att göra sig till. Nej här bjuder vi på hemska foton och pinsamma händelser så det står härliga till.

Inte kan man snygg jämt?

Har förövrigt tänk på att skaffa en bra mic och sen fixa en webcam och visa er hur bra jag börjar bli på gitarren. Är själv nöjd med hur bra jag faktist har blivit på bara 3 månader. Fantastiskt helt enkelt, ja, du kan ju bara tänka dig.

Kännde mig annars väldigt arg igår, så jag gick av mig ilskan, bra va? Nej, nu ska du inte tro att jag har blivit duktig och böjat motionera. (Vad skulle folk då börja säga?) Nej, jag blev bara så himla arg på allt och alla och kände att jag inte orkade ta ut det på någon speciell så jag gick ut helt enkelt.
  Försökte hitta ett stall som ligger här i närheten, men när jag inte hittade det blev jag bara ännu argare. Blev en riktig powerwalk, men se på hemvägen så såg jag vart man kunde gå upp till stallet och tänkte att nu kanske man får se lite hästar iaf. Men inte då, bara bajs och gammla tanter och gubbar (sånt som Sara gillar). Kollade sen på klockan när jag kom hem och kände mig lugnare och duktig då jag faktist varit ute och rört mig i en hel timme.
 
Vuxenpoäng till mig, förlorade dom nog ganska snabbt igen då jag satte mig och kollade på barnfilmer igen.

Sigmaruset.

Jag kände mig så himla bra imorse när jag gick upp i tid, 10 för vår klass skulle ta 11.43 tåget från Väsby till staden. När jag satt i min godan ro och myste så kom jag på att jag kanske skulle rita något till Cicci som fyller år.Cill Det tyckte var en bra ide så jag började. Hade först tänkt att rita en lika roli bild som vi gjorde till Fredrik, men bestämde mig för att göra ett proträtt.
image136

Jag tänkte göra Cillen också, men det hann jag inte får henne färdig, så jag fick klippa bort henne. Men blev nöjd med det snabba poträttet på Cicc. Hon kanske lägger upp den på sin blogg, då ska jag sno en bild så ni får se och bedöma själva.

Sen vart klockan 11.35 och jag fick rusa ner mot tåget och skickar ett mess till Cill att jag inte skulle hinna till tåget, men hör och häpna. Jag sprang som aldrig förr och förvånade allihop och hann dit ungefär 10 sekunder innan tåget kom in på perrongen. Det kallar jag väldigt bra. Kan informera er om att det är lite (pytte lite) mer än en kilometer från Sigma till Stationen. SÅ jag är väldigt nöjd över mig själv. Eller vad säger du?

Juste, har lovat Cicc att länka till hacka hål, lägger upp den nu bara för din skull. Den kommer längre ner.


DIGG, DIGG A HOLE

Varför vi åkte till stan som jag förstod det (som inte alls var likt det vi egentligen skulle göra, men nära nog) var att vi skulle kolla på engelsk stad-up. Vilket jag var grymt nöjd med, älskar torr engelsk humor. Men det var tydligen ett teater med bara en person som skulle spela en historia om Hamlet. Men var inte speciellt bra, svårt att komma ihåg vilka han skulle vara och sen drog han ut på storyn väldigt mkt.
Iaf, när jag satt mig på bussen hem så stötte jag på min syster, vi bestämde att kolla på någon av alla Astrid Lindgren filmer/avsnitt jag laddat ner, jag har hittills sätt Vi på Saltkråkan (alla tv avsnitt), Tjorven, Båtsman och Moses, Lotta 1 och början på Pippi på rymen. Så vi kollade på Alla vi barn i Bullerbyn. Så härlig den är, sen gick vi och la oss i min säng och nu är jag ny uppstigen. Lollo sover vidare i min säng, hon är alltid på sur när man väcker henne.




KARLSSON SERVING TWO FASTBOILD EGGS!

Grattis!

Gick inte att komentera Cicci så det får bli ett eget litet inlägg om dig i bloggen. Nu ska jag hoppa i säng. Kan fylla i det senare idag. Ha en super bra födelsedag! XD

image135

Härliga vår, eller nått.

Äntligen så börjar det kännas som vår. Hur varmt som helst ute, senast jag kollade på termometern så var det 16 grader ute. Och vi har en massa krokusar och snödroppar ute. Kan inte sommaren skynda sig att komma nu, jag vill bara att det ska bli riktigt varmt ute så man kan gå i vårjackor nu.

Och det blir ju inte mindre att längta till sommarlovet nu när jag kollar på Saltkråkan. Jag verkligen älskar den här serien. Den är så genialisk och den ger en riktig härlig känsla i magen. Jag tänkte faktist att jag skulle besöka den ön i sommar, får se om det blir något av den iden. Men man kan ju hoppas.

image134


Annars ikväll så var det tänkt att jag skulle hem till Matte och kolla på Star Wars, myspys. Får se vad som händer resten av helgen, jag, Sara och Fia hade tänkt kolla på melodifestivalen ihop och kanske käka något innan sen kanske vi drar ut på krogen. Men frågan är om man orkar.

"Är det gröt eller är det mat?" - Tjorven

Det står mig upp hit!

Jag är så trött nu så jag var när på att gråta när mamma blev lite bitter på mig. Jag måste börja lägga mig tidigare på kvällarna. Men det är svårt när man har en super bra och spännande bok att läsa till långt in på natten. Jag hade sån lust imorse att skippa skolan och läsa ut den sista Harry Potter boken jag fick av mamma i födelsedags present. Men som tur så gick jag iaf.

Igår på Matlagningen så hade vi pajtävling, vi blev uppdelade i grupper. Men jag protesterade och det slutade med att vi fick välja grupper själva. Sen så gjorde vår grupp taco paj, och grymma som vi är (jag, Fia, Sara, Cill och Eliza) så var vi färdiga först med allt och var dom ända som hann bjuda på vår paj, dom andra åt vi idag. Och vilka vann? Jo, det gjorde såklart vi!

Jo, juste, jag och Cill skulle handla våra ingredienser, tillsammans med några från dom andra grupperna och vår lärare Marie. Och helst plötsligt så ska vi gå (jag och cill bara) ner till skåpen. Då säger jag till Marie: "Marie! Vi ses vid strutsen." Men det låter nog mer som en order och hon kollar väldigt konstigt på mig.

Annars så är det mkt i skolan nu, känns jobbigt. Sen har jag lust att mörda våra rektorer för att vi inte får välja 3 50 poängs kursen, utan måste ta en 100 p och en 50 p. Jag som redan bestämt vilka kurser jag skulle ta, så nu är det ju så att det 100p kurserna som finns vill jag inte gå. SÅ tack Vilunda. NI HAR FÖRSTÖRT MIN FRAMTID! Jag ska skicka min blodhunar på er och dom kommer äta upp er. (Intränt skämt.)
Och sen igår så hade någon tänkt att det skulle var kul att hälla aceton på morrötterna, så då blev vi ledsena i ögat och Sara och Cill fick magont. Dumma skola.

Vad gör egentligen hackspetten när den hackar?

Jag döör, jag skrattar så jag inte kan andas. Jag sitter självklart och lyssnar på "Hacka hål", sök på tuben så förstår du. Jag har lyssnat på den nonstop igår och idag så sjöng jag och Cill den.

har bytt nu till yoga, är jätte trött i kroppen nu. Fast det kanske beror på att jag är trött sen innan, men det känns ganska skönt att ha varit aktiv.

Så, hacka på!

RSS 2.0