:)

Om jag någonsin blir helt frisk det vet jag inte, men snart hoppar jag på Urban. Vi tittar på kickboxning och det är som om låten laggar, samma slinga ping-ping-plong som har spelats nu i nugefär 10 minuter en kvart. Jag tror jag kommer få men för livet om det inte tar slut snart.

För övrigt så har det hänt ganska mycket med mitt liv sen jag senast bloggade, jag har fått en gitarr av mamma. Otroligt glad, det kom tillochmed en liten tår. Sen så har vi kommit på att PS2 bara funkar på en av våra tvapparater hemma och det är självklart den i mammas och Ubbes rum, så imorgon blir det att jag barikerar mig där inne med en vattenflaska och mycket tålamod, ska försöka mig på HARD på Guitarr Hero!
Sen ska jag spela Lollos nya hästspel, får se om jag kanske hinner leka med några vänner imrogn också, vi får se vad morgondagen bjuder på.

Något helt ointressant? Jag lagade pizza idag, god fyllning, icke så god deg dock sen så nu har jag väldigt ont i magen.

Kommentarer
Postat av: Cicc

snart joss får du ta gitarren (leksaken) och pallra dig till dina gamla hoods och lira GH med mig. jag SKA ha det!!

2007-12-30 @ 01:17:01
URL: http://cicciii.blogg.se
Postat av: Cicc

isch våran pizza blev tydligen också äcklig, för jag hann inte ens smaka på den innan den hamnade i soptunnan..

2007-12-30 @ 01:18:04
URL: http://cicciii.blogg.se
Postat av: Cicc

Lalalallaaa!

2007-12-30 @ 01:18:30
URL: http://cicciii.blogg.se
Postat av: jossän

Jadu, det skulle ju lätt kunna vara ordnat. Åhh! jag vill köra multiplayer, så mkt roligare. Fast lite svårt med bara en guitar och en spelare. :)

2007-12-30 @ 10:20:57
URL: http://jogy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0